[VIDEO] Pejićev protivnik najavio meč, jedan od vlasnika KSW-a jasan: ‘Nitro? On ima muda!’

Foto: KSW

Ovo je jedan od najzanimljivijih KSW debija unutar posljednjih nekoliko godina, dok za Pejića mogu reći samo jednu stvar. Taj dečko ima muda, najavio je novi meč Filipa ‘Nitra’ Pejića (28, 15-5-2) jedan od vlasnika poljske organizacije Martin Lewandowski.

A sigurno ‘Nitro’ neće imati lak posao jer ga čeka meč protiv Daniela ‘Ruteka’ Rutkowskog (32, 12-2-1) kojem je ovo debi u najvećoj europskoj MMA organizaciji, ali vlasnik je pojasa prvaka perolake kategorije FEN-a i Babilona!

POGLEDAJTE VIDEO: NAJAVA MEČA PEJIĆ-RUTKOWSKI

– Gledao sam njegove KSW borbe, znam njegov stil. Jako je dobar borac, pogotovo u stand upu. Ima dvije ruke i dvije noge, mislim da su nam šanse u startu jednake – započeo je ‘Rutek’ koji je najbolje rangirani Poljak u perolakoj kategoriji i dodao:

– Filipe, čast mi je dijeliti kavez s tobom. Dat ću sve najbolje od sebe, nadam se da ćeš i ti tako. Idemo fanovima priuštiti pravu bitku.

Priredba je na rasporedu 23. listopada u Atlas Areni u Lodzu, a event će predvoditi Sebastian Przybysz (28, 8-2) protiv Bruna Augusta dos Santosa (22, 10-2) u borbi za pojas bantam kategorije.

Prošli članak

Fedor se ove subote bori u Moskvi: Hoćemo li gledati oproštaj 'Posljednjeg ruskog cara'?

Sljedeći članak

Whyte ipak neće boksati protiv Wallina: Otkazao meč zbog ozljede

Preporučeno
Total
1
PODIJELI