(VIDEO) Makhachev prozvao vrh lake kategorije: “Svi ovi tipovi u top 10 previše pričaju”

Photo: Screenshot/ Youtube

Nakon što je Beneil Dariush (32, 21-4) otpao za meč protiv Islama Makhacheva (30, 21-1), kao zamjena je uskočio Bobby Green (35, 29-12). Dariush je meć otkazao zbog ozljede, a čelnici UFC-a brzo su pronašli zamjenu.

Nije bio lak zadatak naći protivnika Islamu, jer je on tražio nekog iz samog vrha kategorije, no po njegovim riječima, svi su ga redom odbili. U posljednjem intervjuu, Makhachev je progovorio o borcima koji su odbili za meč.

– Kad me Ali Abdelaziz nazvao i rekao da se Beneil ozlijedio, rekao sam mu: ‘Hej, imamo Dos Anjosa. On bi se trebao boriti protiv Fizieva, ali Fiziev ima problema s vizom.’ Rekao sam da je on (RDA) spreman i da ga nazovemo. Ipak, Dos Anjos je odbio taj meč. Tražio sam da ponudimo meč Tonyju Fergusonu, Gillespieju, Michaelu Chandleru, bilo kome. Samo mi je Bobby odgovorio. Mislim da tom tipu treba novca i zato je prihvatio ovaj meč – započeo je Dagestanac intervju za DC&RC.

– Svi ovi tipovi u top 10 previše pričaju. To je tako jer imamo puno dobrih boraca koji nisu rangirani i jako je teško dogurati u top 15. Moramo promijeniti ove starce unutar top 15, a jako brzo ćemo promijeniti i kralja u lakoj kategoriji. Ubrzo mijenjamo ovu kategoriju – zaključio je Makhachev u podcastu kojeg vodi Daniel Cormier.

Islam će nastaviti svoj pohod na titulu, ali odbijanje boraca iz vrha kategorije mu nimalo ne ide u prilog. Nadamo se da će Islam dobiti prave mečeve, jer to je ono što fanovi žele vidjeti.

Bobby Green i Makhachev će svoj meč odraditi na UFC Fight Night 202 priredbi, koja je na rasporedu ovog vikenda.

Prošli članak

Ivan Erslan dobio novog protivnika na KSW-u: Čeka ga brazilac iz DW Contender Seriesa!

Sljedeći članak

Mousasi najavio zaokret u svojoj karijeri: "Želim to učiniti, tako da sve je na njima"

Preporučeno
Total
1
PODIJELI