[VIDEO] ‘Kiril je malo ‘rđav, a Croata može na tribine’! Vaso na svojstven način najavio FNC 6

Screenshot/ 24 sata

Još nas točno tjedan dana dijeli, od velikog borilačkog spektakla! FNC 6 u Karlovcu je kompletiran i sve je spremno za priredbu, koja je popunjena ponajboljim regionalnim borcima. Jedan od njih je, svakako, Vaso Psihopata’ Bakočević (32, 41-22-1), koji slovi za najveću zvijezdu regionalne scene. Čovjek, koji ima preko 60 borbi u svojoj bogatoj karijeri je najavio svoj nastup u Karlovcu te je prokomentirao organizaciju i svojeg protivnika, a okrznuo je i ‘Croatu’.

– Za mene je FNC najjača regionalna promocija jer vidim da je svaka priredba sve bolja, Forgač i Mr. Bob rade odličan posao. Protivnik je Kiril Medvedovski (29, 12-9) pa sam odmah nazvao Forgača da mi ne daje Ruse i Čečene, šalim se. Pogledao sam ga, odgovara mi, a vidjet ćemo varam li se. Publika je u Hrvatskoj uvijek bila uz mene – započeo je Vaso.

Njegov protivnik je bivši član elitnih borilačkih organizacija, poput Bellatora, ACA-e i Oktagona, a u FNC-u odradit će svoj debi.

Progovorio je i o svojem starom rivalu, Franciscu ‘Croati’ Barriu  (32, 10-2) i o potencijalnom revanšu, između njih dvojice. Bakočević smatra, da neke stvari tu nisu do kraja razjašnjene.

– Panći će biti u VIP loži ako mu Forgač dozvoli, ako ne, mrš na tribine. Hoće li doći do neugodnog susreta ovisi o njemu. Mogu biti nasmijan, a ako želi problem, nikakav problem. Ali, čuvamo mi to za revanš. Pratim ja KSW, ne samo njega, nije me iznenadio, igrao je svoju igru i opet nije mogao srušiti protivnika. Svaka čast na pobjedi, bio je short notice i to se treba poštovati. Protivnik ništa specijalno, trebalo mu je to da se vrati na noge.  On zna što je sljedeće. Ne mogu to nazvati revanšom jer su svi vidjeli što se dogodilo. Ako me izdominira i pobijedi, pružit ću mu ruku jer sam takav tip. Ali dok mi to ne riješimo, on za mene nije ozbiljna prijetnja. Odgovara mi, ali shvatit će to kad bude kasno – zaključio je ‘Psycho’ u intervjuu za 24 sata.

A što je još Vaso, u svojem intervjuu rekao, možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Dana White o MMA-u na Olimpijskim igrama: 'Želite gledatelje? Ubacite ovaj sport na Olimpijske igre'!

Sljedeći članak

Smakići ipak neće na Millera: 'Rekli su da im je to preriskantno!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI