[VIDEO] Intenzivno na ceremonijalnom vaganju! Delija i Scheffel posljednji put ‘oči u oči’ prije meča

FOTO: Screenshot/ PFL

Ostao je još samo jedan korak do milijun dolara i do toliko željene titule teškaškog prvaka PFL-a. Ante Delija (32, 22-5) prošle godine nije uspio doći do titule, ali ove godine vjerujemo da će biti drugačiji scenarij. Meta je jasna, a to je Brazilac, Matheus Scheffel (30, 17-8). Jednom ga je već nokautirao, a vrijeme je da se povijest ponovi.

Na ceremonijalnom vaganju obojica su bili hladni. Delija je izgledao iznimno fokusirano i vidljivo je da je i fizički i mentalno spreman za napraviti uspješno posljednji korak. Pogledajte u videu ispod njihovo posljednje sučeljavanje prije nego što se vrata kaveza zaključaju.

Delija je na vaganju bio lakši pet kilograma od Brazilca. Vaga je pokazala 109,7 kilograma, dok je brazilac bio na 115, 3 kilograma. Njihov meč je peti na glavnom programu priredbe, a predvodi ga okršaj PFL-ove superzvijezde, Kayle Harrison i Larisse Pacheco.

Kao što smo i rekli, nadamo se da se scenarij prve borbe neće promijeniti i da će Delija ostvariti jedan od najvećih uspjeha u hrvatskom MMA-u.

Prošli članak

Ante Delija 'oči u oči' sa Schefellom: Uskoro ga čeka meč za teškašku titulu PFL-a i milijun dolara

Sljedeći članak

[VIDEO] Prisjetite se prve borbe Ante Delije i Matheusa Scheffela!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI