[VIDEO] FNC 12 donosi gladijatorski spektakl! Prvak najavio: ‘Očekujte totalni kaos u kavezu!’

Foto: FNC

Godinu dana nakon vrhunskog spektakla u pulskoj Areni, Fight Nation Championship vraća se u Pulu s FNC 12 priredbom. Novu priredbu u povijesnoj građevini najavili su čelni čovjek organizacije Dražen Forgač, pulski gradonačelnik Filip Zoričić te trojac iz domaćeg Trojana – trener i MMA legenda Zelg Galešić, bivši prvak perolake kategorije Daniel Bažant i prvak teške kategorije te borac iz glavne borbe večeri Ivan Vitasović.

 – Prije više od godinu dana smo rekli da ćemo vas podržati i iduće godine, lani je bilo predivno u punoj Areni, zanimljivo sa svih razina. Moj prvi takav događaj tako blizu da mogu gledati borbu, bilo je itekako zanimljivo. Samo vam želim lijepo vrijeme jer je nekako čudnovato. Posebno smo ponosni na naše momke, hvala Zelgu što je tako uporan. Pozivam publiku da dođu uživati jer Arena daje jedan poseban ugođaj – započeo je pulski gradonačelnik.

 Nakon prošlogodišnje strepnje nad pulskim nebom, nada je kako ove godine neće biti tih problema, a čelni čovjek organizacije najavio je još jedan organizacijski iskorak i okretanje ‘gladijatorskom štihu’.

 – Hvala gradonačelniku Zoričiću da je podržao FNC u pulskoj Areni, to je daleko najzahtjevniji i najskuplji event, zahtijeva dodatni produkcijski angažman, ali daje i posebnu energiju borcima i publici. Nezaboravan doživljaj, putovao sam na mnoge priredbe diljem svijeta, ali Arena Pula je najbolje mjesto za organiziranje borilačkog događaja. Što se tiče vremenskih okolnosti, na to ne mogu utjecati, ali nadam se da će biti manje stresno nego prošle godine. Imamo rezervnu opciju, to je dvorana, ali uvjereni smo da će nas bogovi borbe poštedjeti nepovoljnih uvjeta i da ćemo moći održati priredbu u Areni – rekao je čelni čovjek FNC-a.

U zagrebačkoj Areni njegovi borci nisu najbolje prošli, a sad se trupe Zelga Galešića vraćaju na domaći teren pod dodatnim pritiskom.

 – Najbolja reklama za Arenu bila je prošlogodišnja Arena. Onakav spektakl nisam vidio od Las Vegasa do Saitame, morate biti tamo da biste to vidjeli. Vratili smo se na ono staro, želja je još veća  – objasnio je Zelg Galešić.

 Izgubio je titulu u perolakoj kategoriji u Zagrebu, a Daniel Bažant vraća se u pulsku Arenu protiv čvrstog protivnika.

 – Hvala FNC-u što mi je tako brzo pružio priliku nakon nokauta. Htio sam dokazati da je to samo bio dan koji nije bio moj dan i da će svaki drugi dan biti moj dan – rekao je Daniel Bažant.

 Iako dosad nije bio previše rječit na konferencijama za novinare, ovaj je put jasan bio prvak teške kategorije Ivan Vitasović kojeg čeka najveći izazov u karijeri.

 – Možete očekivati totalni kaos. On i ja smo borci koji završavamo borbu u prvoj rundi, to će eventualno doživjeti drugu rundu. Nećemo to ‘preživjeti’ ili ja ili on, to budite sigurni – najavio je prvak FNC-a Ivan Vitasović.

 Podsjetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 2. rujna, u pulskoj Areni, a u nastavku vam šaljemo i popis borbi u kojima ćete moći uživati na MMA spektaklu u povijesnom okruženju i povratku gladijatorskog duha unutar zidina Arene.

FNC 12 | Arena Pula

Heavyweight title fight (-120 kg)
Ivan Vitasović (Croatia) – Michal Andryszak (Poland)

Featherweight title fight (-66 kg)
Jordan Barton (England) – Rony Jason (Brazil)

Light heavyweight title fight (-93 kg)
Matej Batinić (Croatia) – TBA

Welterweight title fight (-77 kg)
Nikola Joksović (Serbia) – Marko Kisič (Austria)

Featherweight fight (-66 kg)
Daniel Bažant (Croatia) – Itay Tratner (Israel)

Undercard

Welterweight fight (-77 kg)
Bojan Kosednar (Slovenia) – Aleksandar Janković (Serbia)

Lightweight fight (-70 kg)
Rusi Minev (Bulgaria) – David Travnicek (Austria)

Featherweight fight (-66 kg)
Demahmet Sinani (Kosovo) – Alessandro Capone (Italy)

 Light heavyweight fight (-93 kg)
Andres Ramos (Cuba) – TBA

Prošli članak

Dillian Whyte pao na doping testu: Otpao meč protiv Joshue

Sljedeći članak

Još jedan meč za pojas na priredbi u Puli: Batinić ide na neporaženog Dagestanca

Preporučeno
Total
0
PODIJELI