‘Venom’ želi nove izazove: ‘Uživam u Bellatoru, ali vidim se na putu prema UFC-u’

Jedan od ponajboljih boraca na Bellatorovom rosteru Michael ‘Venom’ Page (34, 19-1) ima pet pobjeda u nizu od čega tri u catchweightu. Britanski velteraš ima 34 godine te još uvijek ima neke neostvarene želje.

– Ako ću biti iskren, kad sam sa svime krenuo, jedini razlog bio je da bih došao do UFC-a. To je bila najveća stvar, a očito je i danas tamo najveći show. Iako sad u svijetu imamo puno dobrih organizacija, generalno je, posebno kad sam ja započinjao, svima cilj doći do UFC-a. Većini je i dalje tako – rekao je Page na gostovanju kod bivšeg UFC-ova borca Michaela Bispinga (42, 30-9).

https://www.instagram.com/p/COdn6pjhhf2/

Mogao bi u Bellatoru dobiti revanš protiv prvaka u velteru Douglasa Lime (33, 32-8), ujedno i jedinog borca koji ga je pobijedio u karijeri.

– Uživam u Bellatoru i svom dosadašnjem uspjehu u toj organizaciji. Ali, definitivno osjećam potrebu osjetiti UFC u nekom trenutku karijere. Tamo bi mogao imati sjajnih borbi i definitivno gledam prema UFC-u u budućnosti. Sad sam ugovorom vezan s Bellatorom i tamo imam neke ciljeve koje namjeravam ostvariti. Čini mi se kao da sam blizu tome. Kad to obavim, vidim se na putu prema UFC-u – rekao je ‘Venom’.

A to bi bilo zanimljivo za gledatelje jer je prvenstveno ‘Venom’ atraktivan borac, a u UFC-u mu sigurno nitko neće ‘ići na ruku’ te bi mogao saznati koja je zapravo njegova kvaliteta.

Prošli članak

Još jedan zaokret? Usyk nije siguran protivnik Joshue, čak je moguć treći meč protiv Ruiza

Sljedeći članak

Stipe se oglasio: 'Volio bih pobijediti Jonesa, ali nije mi u fokusu - želim svoju titulu. Poljud? tamo bih se svakako borio!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI