Usyk otvorio dušu pred novinarima: opisao ratno iskustvo te otkrio što su ga ranjeni vojnici zamolili

Foto: YouTube/Screenshot

Turbulentno je razdoblje za svjetskog prvaka u teškoj kategoriji! Osim što se priprema za veliki revanš, Oleksandr Usyk (35, 19-0), je otkrio ponešto i o svojem ratnom iskustvu. Novinarima je progovorio o detaljima s ratišta u Ukrajini. Također, ranjeni vojnici kojima je bio u posjeti, zamoli li su ga jednu stvar, a to je da odradi meč s Anthonyjem Joshuom (32, 24-2).

– Svaki dan sam bio tamo. Molio sam Boga da me ne ubiju. Samo sam tražio da me nitko ne upuca te da ja ne moram na nikoga pucati. Nisam želio napustiti zemlju. No, u jednom trenutku sam otišao u bolnicu, a tamo su bili ranjeni vojnici. Zamolili su me da odem odraditi meč protiv Joshue. Rekli su mi da ću tako još više pomoći svojoj zemlji – rekao je Usyk.

Pripreme za meč su u punom jeku, a unatoč briljantnoj izvedbi u prvom meču, Usyk je uvidio greške u svojoj igri te je najavio da će se dodatno poboljšati.

– Gledao sam naš prvi okršaj mnogo puta. Uvidio sam pogreške koje neću napraviti u revanšu. Uopće ne razmišljam o Joshui i nije me briga hoće li imati novu taktiku. Jako se trudim, postavljam si ciljeve i uz Božju pomoć, bit će sve bolje – zaključio je prvak.

Prošli članak

[VIDEO] Adesanya i Cannonier u dugom staredownu, Max i Alex imali si što za reći

Sljedeći članak

Hrvatski teškaš pomaže Joshui u pripremama za Usyka: 'Hvala ti za sve, bit ćeš opet trostruki prvak'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI