Uroš Medić slavio nokautom protiv Omara Moralesa! Veličanstven povratak na pobjedničke staze

Screenshot/ Youtube

Srpski UFC borac, Uroš Medić (29, 8-1), došao je do nove pobjede. Slavio je protiv Venecuelanskog borca Omara Moralesa (36, 11-3). Uroš je u sjajnoj borbi nokautirao Moralesa u drugoj rundi. Došao je do krucijalne pobjede jer je u prošlom nastupu upisao poraz. Ovo je njegova druga pobjeda iz trećeg nastupa za najjaču MMA promociju na svijetu.

Uroš je u sjajnoj borbi nokautirao Moralesa u drugoj rundi. Došao je do krucijalne pobjede jer je u prošlom nastupu upisao poraz. Ovo je njegova druga pobjeda iz trećeg nastupa za najjaču MMA promociju na svijetu.

Mediću su ruke u ovom meču bile puno opuštenije i bolje se kretao od Moralesa. Iako je prva runda bila dosta oprezna od strane oba borca, kraj runde je bio ključan. Medić je sjajnim udarcem uzdrmao Moralesa i uzeo k sebi prvu rundu.

U drugoj rundi je ‘Doktor’ napao s punom artiljerijom. Bio je puno aktivniji te je u 3 minute prije kraja runde snažnim lijevim direktom sjajno pogodio Omara. Na podu je Medić povezao par udaraca te prisilio suca na prekid meča.

Medić je pružio sjajnu te se na sjajan način vratio pobjedama. Bit će zanimljivo vidjeti s kim će ga UFC upariti u budućnosti.

Prošli članak

Alen Babić nakon teških 10 rundi rata pobijedio Balskog i uzeo WBC-ov Silver pojas!

Sljedeći članak

[Video] 'Uvijek ću ići na sve ili ništa, želim Rivasa sljedećeg'! Oštro je poručio Babić Kolumbijcu, nakon pobjede karijere

Preporučeno
Total
1
PODIJELI