‘UFC se sastao s Miočićem, nadam se da neće pogriješiti s Jonesom’

Instagram

Dok se Jon Jones (33, 26-1-1) već mjesecima sprema za teškaški debi, Stipe Miočić (38, 20-3) čeka ime svog novog protivnika. Nije poznato hoće li to biti spomenuti Jones ili ipak Francis Ngannou (34, 15-3).

No, ugledni MMA novinar Ariel Helwani smatra kako bi Jones trebao ići na pobjednika borbe između Miočića i Ngannoua.

“U savršenom bi svijetu UFC volio da pobjednik te borbe već na ljeto brani pojas protiv Jonesa, barem tako govore izvori. Ali, kada pogledate da je Miočić u prosjeku u posljednje tri godine imao jednu borbu godišnje, a Ngannou se, ne svojom krivnjom, borio 30-ak sekundi godišnje, to bi bio dobar plan za sve. Još nekako mogu zamisliti da se Ngannou vrati toliko brzo u akciju, ali povijesno gledano, Miočiću se to nije sviđalo”, govori Helwani u svom tekstu za ESPN pa dodaje:

“To je ono što UFC želi i što bi trebali željeti. Bila bi ogromna pogreška da u ovim trenucima Jonesu dogovore meč s nekim tko nije prvak. Ako izgubi, izgubljen je i novac koji bi došao s njegovim napadom na drugu titulu. Zašto onda riskirati sada? Pogotovo kada uzmemo u obzir to da je Jones u posljednje vrijeme izgledao poput ‘običnog čovjeka’ i da ne znamo kako će se nositi s velikim momcima. To nije vrijedno toga. Jones protiv pobjednika borbe Miočić – Ngannou je ogroman meč. To je borba koju treba dogovoriti.”

Prošli članak

Pettis slavio pa priznao: 'Imao sam problema s alkoholom'

Sljedeći članak

Nunes dogovorila obranu naslova, na priredbi gledamo i Rakića

Preporučeno
Total
0
PODIJELI