UFC potvrdio datum za meč između Rakića i Blachowicza! Kladionice su složne da je Rakić blagi favorit

Foto: Instagram

Borba koja bi nam trebala dati izazivača u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji je ona između Aleksandra Rakića (30, 14-2) i Jana Blachowicza (38, 28-9). Ta borba je službeno potvrđena, a datum je 14. svibnja ove godine, a održat će se u UFC-ovom, Apex centru u Las Vegasu. Ovo je Rakiću najvažniji meč u karijeri i sjajna prilika da pokaže čelnicima promocije za što je sve sposoban.

Kladionice su složne u tome da je Srpski borac favorit, ali nije uvjerljivi. Činjenica je da je Blachowicz bivši prvak, no Rakić je borac koji je budućnost kategorije te spada u sam vrh. Tečajevi koji se vrte otprilike su 1,75 na pobjedu ‘Rocketa’, a 2,15 bi bio na pobjedu Poljskog borca.

Ogroman ulog je u ovom meču i obojica su svjesni koliko pobjeda može značiti. Pobjednik meča će se vjerojatno boriti za pojas kojeg drži Glover Teixeira (42, 33-7) , a on se bori protiv Jirija Prochazke (29, 28-3-1). Taj meč će se održati 11. lipnja u Singapuru, na UFC 275 priredbi.

Prošli članak

Volkanovski u samom vrhu P4P ljestvice! Superzvijezde mu gledaju u leđa, a Adesanya misli da je najbolji u povijesti perolake kategorije

Sljedeći članak

Goran Reljić saznao ime protivnika: Za mjesec dana ga u ACA-i čeka Rus u naletu!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI