UFC dogovorio revanš koji su svi čekali! Dvoboj bivših prvakinja dogovoren za ljeto na egzotičnoj lokaciji

Foto: YouTube/Screenshot

UFC 275, koji se održava u Singapuru, dobio je još jednu fantastičnu borbu. Uz dvije borbe za naslov, gledat ćemo i dvoboj bivših prvakinja. Dogodit će se dugo očekivani revanš između Joanne Jedrzejczyk (34, 16-4) i Weilli Zhang (32, 21-3). Njih dvije odradile su svoju borbu, koja je nazvana kao jedna od najboljih u povijesti, 2020. godine, a slavila je Kineska borkinja.

Obje borkinje iza sebe bilježe poraze pa možda i ne čudi ugovaranje ovog meča. Joanna se zadnji put borila prije skoro dvije godine, a baš joj je Zhang bila protivnica u tom meču. Vidjet ćemo je li dugo izbivanje iz borilišta ostavilo traga na njoj. Kineskinja je u nizu od dva poraza i to od iste borkinje, Rose Namajunas (29, 11-4), a obje borbe su bile za pojas. Pošto će se ova borba dogoditi u Singapuru, možemo reći da je Weilli praktički na domaćem terenu. Sve je ovo sjajna uvertira za, nadamo se, još jedan nezaboravan meč.

Podsjetimo, ova priredba je na rasporedu 12. lipnja, a predvodi je borba između Jirija Prochazke (29, 28-31) i Glovera Teixeire (42, 33-7) u kojoj je ulog pojas poluteške kategorije. Uz ovaj dvojac, gledat ćemo još jednu borbu za pojas, onu između Valentine Shevchenko (34, 22-3) i Taile Santos (28, 19-1) Valentina će protiv Brazilke braniti pojas u muha kategoriji.

Prošli članak

Ngannou ušao u ring te poručio Furyju: "Idemo vidjeti tko je najopakiji čovjek na svijetu"

Sljedeći članak

Još malo do novog pohoda na milijun dolara: Ante Delija s četvrtka na petak bori se u Texasu!

Preporučeno
Total
18
PODIJELI