Tyson podržao ‘Power Slap’: ‘Čestitam, Dana, sjajna večer’! Dana White: ‘Hvala, Mike, bilo je odlično’!

Foto: Instagram

Da Amerikanci mogu od svega napraviti proizvod, to i nije novost. Ovoga puta Dana White je otišao korak dalje te je pokrenuo natjecanje u, ni manje ni više, nego šamaranju. Nije da to već nije postojalo, ali White je odlučio da se posveti maksimalno tome te je osnovao promociju u ovome natjecanju. Podržao je to i ‘IronMike Tyson, a video s jednog takvog natjecanja je podijelio i na svojem Instagramu.

Očigledno oduševljen ili zamoljen od strane predsjednika UFC-a, podijelio je Tyson video s natjecanja te je čestitao na sjajnoj večeri. U komentare mu se javio i Dana White koji mu je zahvalio. Njihovu ‘romantičnu prepisku’ pogledajte OVDJE.

Ovaj ‘sport’ naišao je na mnogobrojne osude od strane obožavatelja koji smatraju da je ovo, u najmanju ruku, brutalno i zastrašujuće. Iako, činjenica je da Amerikanci iz nekog razloga vole ovakve stvari. Sve u svemu, izgleda da je ovo natjecanje sve popularnije u Americi, a nama ostaje samo upotrijebiti maštu i zamisliti kako bi se Tyson snašao u ovome natjecanju, ali u najboljim danima, mislimo da bi na prste jedne ruke mogli nabrojati ljude koji bi bili spremni stati s druge strane stola te primiti šamar od legendarnog udarača.

Prošli članak

KSW se vraća u Hrvatsku?! Organizacija na društvenim mrežama dala naznake za taj potez

Sljedeći članak

Overeem saznao kaznu zbog dopinga: Nećemo ga gledati duže vrijeme u Gloryju

Preporučeno
Total
0
PODIJELI