TRENING&INTERVJU | Ante Delija prije nastupa u PFL-u: ‘Miran sam i idem pobijediti sve!’

Nakon dosta čekanja, Ante ‘Walking Trouble’ Delija (30, 17-3) saznao je ime protivnika protiv kojeg kreće u pohodu na milijun dolara!  Vijesti su to koje stižu iz PFL-a koji je na službenim stranicama objavio raspored, a borba dubrovačkog borca na rasporedu je 6. svibnja.

– Treniram u Cro Cop gymu i u American Top Teamu. Treniram cijelu godinu, a sad je došao i moj trener Stipe Drviš te vodi zadnji dio priprema, dva mjeseca do borbe. Sad brusimo formu, podižemo se i idemo u New York po pobjedu – započeo je Delija.

POGLEDAJTE VIDEO: Ante DElija za FIGHTROOM

Riječ je o Brazilcu Bruni Cappelozzi (31, 10-5) koji se zadnji put borio još u lipnju 2018., a tad je izgubio od danas zvijezde UFC-a Jirija Prochazke (28, 27-3-1) nokautom u prvoj rundi. On se dosad borio u poluteškoj kategoriji, a ovo će mu biti teškaški debi te je najbolji u stojci.

– Radimo na svemu, nikad ne znaš kako će se borba odvijati. Ja imam neku svoju zamišljenu taktiku, i ako to neće prolaziti, ići ćemo na rezervnu varijantu. Ali bitno mi je da sam kondicijski spreman i to mi je broj jedan da mogu raditi tri runde pun gas, nabijam svoj ritam i mislim da neće postojati plan B. – jasan je Delija pa dodaje o protivniku:

Foto: KSW

– Ne mislim da je on bolji stand up borac od mojih sparing partnera poput Erslana, Cro Copa, Rakića s kojim sam radio, Saše Milinkovića, a dosta i sa Stipom radim ruke pa se ne osjećam ugroženo u stand upu.

Bit će ovo Antin povratak u kavez nakon 2019. kad je pred zagrebačkom publikom na ‘KSW 51’ priredbi nokautirao Olija Thompsona (41, 21-13).

Foto: KSW

– Ulazim u svoje najbolje godine i osjećam se svaki trening, svaki dan, svaki mjesec sve jače i čvršće. Stalno napredujem, bavim se ovime i posvećen sa 0-24. Da ja sad izgubim 3 meča u PFL-u, ja sam siguran da ću uspjeti. Uvjeren sam 100% da imam kvalitetu, idem se spremiti da sam miran i idem pobijediti sve. Zdrav sam, trenutno me zaobilaze ozljede i nadam se da će tako i ostati. – samouvjereno objašnjava ‘Hodajuća nevolja’.

Foto: KSW

Bio je i jedan od članova trening kampa Aleksandra ‘Rocketa’ Rakića (29, 14-2) koji je na ‘UFC 259’ priredbi slavio protiv Thiaga ‘Marrete’ Santosa (37, 21-9).

– Odlično je odradio borbu, Santos se prilagodio njegovoj igri i nije forsirao. Da je Santos išao čvršće i više radio, sigurno bi i Rakić više radio. On se prilagodio Rakićevoj igri i on je to završio sa 60% snage – zaključio je Delija.

Prošli članak

Dos Anjos: Kad pobijedim Makhacheva, dajte mi Khabiba!

Sljedeći članak

Ništa od Khabiba ni njegovog 'nasljednika': Ferguson ide na Dariusha

Preporučeno
Total
0
PODIJELI