Tony Ferguson ‘oprao’ Whitea: ‘Ponaša se kao diler, govori mi da ne mogu raditi neke stvari’

Foto: YouTube/Screenshot

Posljednji je put u kavezu bio prije godinu dana, a Beneil Dariush (32, 21-4) jednoglasnom je sudačkom odlukom pobijedio Tonyja Fergusona (38, 25-6) za njegov treći poraz u nizu. Od toga da je ma tko već zna koliko puta trebao napasti titulu tadašnjeg prvaka Khabiba Nurmagomedova (33, 29-0) do strelovitog pada.

‘El Cucuy’ nosi svoje probleme, a sad se vraća u kavez i to u još jednom jako teškom meču. Čeka ga Michael Chandler (36, 22-7) na vrhunskoj nadolazećoj ‘UFC 274’ priredbi. A Tony se na konferenciji za novinare prije priredbe osvrnuo na neke stvari.

– Mislim da smo potplaćeni. Dana je pričao kako su boksači preplaćeni, a što je onda on? Pitao sam Danu mogu li boksati, on me odbio. Zatim sam pitao zašto ne bih mogao? Želim se okušati i u baseballu, ostalim profesionalnim sportovima. Ja sam sportaš, odrastao sam trenirajući različite sportove na vrlo visokoj razini. Osvojio sam državno prvenstvo u nogometu, imali smo 27 pobjeda i jedan poraz. Hrvao sam na koledžu…

– govorio je Ferguson pa zaključio: – Želim sve to raditi, a White se ponaša kao diler droge, govoreći mi da ne mogu raditi određene stvari. Želim zarađivati novac za svoju obitelj – jasan je Tony.

Sjetio se i bizarne situacije zbog koje je ostao bez borbe za titulu kad se sapleo preko kablova u studiju FOX-a i morao otkazati meč.

– Trebao sam ih tužiti, ali učinio sam ono što sam smatrao dobrim za kompanijom. Htio sam biti frajer. Ali promotori ovdje nekad se ponašaju poput dilera. Samo nam ubace nekoliko dolara kako bi se pojavili tamo gdje oni žele. ‘Evo, uzmi ovo, uzmi ono, idi tamo…’. Ako nemate muda reći im ‘ne’, iskorištavat će vas – zaključio je.

Prošli članak

ONE FC potpisao ugovor s velikom medijskom platformom! Suradnja dogovorena na 5 godina

Sljedeći članak

Zhang ubrzo dobio zamjenu: Neće se boriti protiv Hrge, ali čeka ga borac koji se trebao boriti s Filipom

Preporučeno
Total
1
PODIJELI