Todorović analizirao novog suparnika: ‘Ne smijem ga podcijeniti, bit će to dobro’

Trebao se srpski borac Duško Todorović (27, 10-1) vratiti u najjači svjetski kavez protiv Makija Pitola (30, 13-8), ali Amerikanac je morao otkazati meč zbog ozljede. Nije Duško čekao dugo na novog protivnika, te saznao kako će se boriti protiv Gregoryja ‘Robocopa’ Rodriguesa (29, 9-3).

Podsjetimo, Todorović se želi vratiti pobjedama nakon što je izgubio od Punahelea Soriana (28, 8-0), a kratko se osvrnuo i na to.

– Bilo je to novo iskustvo, znao sam gubiti na natjecanjima u hrvanju, grapplingu, jiu-jitsuu, ali nije to kao MMA. Znao sam prije razmišljati kako ću se osjećati kad izgubim borbu, mislio sam da će to biti puno teže s psihičke strane. Ali, iskreno, i nije toliko strašno. Donio sam neke zaključke nakon razgovora sa sobom, napravio određene prilagodbe i mislim da će dugoročno biti sve u redu. Bilo bi bolje da nisam izgubio, ali naravno, nije smak svijeta – jasan je Duško.

https://www.instagram.com/p/CPsBNSrpgDS/

Brazilski je borac posljednji put u kavezu bio doslovno prije pet dana kad je slavio nokautom protiv Josha Fremda (27, 7-2) koji je osvojio pojas prvaka srednje kategorije u LFA. A sad ga čeka Duško Todorović.

– Spremao sam se za težak meč, a takav me i čeka. S Gregoryjem sam se trebao boriti 2017. ili 2018. u drugoj promociji, ali ta je priredba bila otkazana. Velik je i snažan te dobar u parteru. Opasan je na nogama i ne namjeravam ga podcijeniti, bit će to dobra borba – zaključio je ‘Thunder’.

Meč Todorovića i Rodriguesa održat će se na priredbi ‘UFC Fight Night 189’, a priredbu će predvoditi teškaši Jairzinho Rozenstruik (33, 11-2) i Augusto Sakai (30, 15-2-1).Uvodni program započinje u subotu, 5. lipnja, u 22 sata, a glavni program u 1 iza ponoći. Spomenuta borba druga je na glavnom programu.

Prošli članak

[VLOG⁴ 1] Pogledajte kako su se Erslan, Pejić, Forgy i Sale proveli na putu u Poljsku

Sljedeći članak

[VIDEO] Floyd i YouTuber u dugom sučeljavanju: 'Nemam se zašto brinuti, bit će zabavno'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI