Till slomio ključnu kost! UFC odmah Vettoriju traži novog protivnika, javili se Hollandu

UFC-ova priredba koju su trebali predvoditi Darren Till (28, 18-3-1) i Marvin Vettori (27, 16-4-1) na rasporedu je za 10 dana, a u zadnji je tren morao odustati engleski borac. Tako je ‘Gorilla’ Till otkazao nastup zbog loma ključne kosti.

– Već satima razmišljam kako vam ovo reći, ali odlučio sam se biti izravan. Slomio sam ključnu kost i moram otkazati nastup koji me idućeg tjedna čekao protiv Marvina. Svi ljudi oko mene znaju da svakodnevno treniram sa sje*anim koljenima, donjim dijelom leđa, ramenima, rukama. Jučer sam tijekom treninga odmah osjetio da je nešto slomljeno. Reći da sam uništen je preblaga riječ. Ispričavam se Vettoriju. Nadam se da će ti pronaći novog protivnika i da ćemo mi ovo odraditi u skoroj budućnosti, imam duboko poštovanje prema tebi kao natjecatelju – napisao je Darren na društvenim mrežama, a sve je to prokomentirao i njegov protivnik iz Italije koji je bio, blago rečeno, ljut:

https://www.instagram.com/p/CNDn36mBPo2/

– Uvijek se trudim 100 posto odraditi svoj dio posla, a onda se ova hrpa pi*kica ne pojavi. Ja sam idući na redu za napad na titulu. A tko god ima nešto za reći, neka se je*eno pojavi za dva tjedna i ja ću ga prebiti i zauvijek mu začepiti usta.

UFC je morao brzo reagirati i postoji mogućnost da je već pronašao zamjenu. Riječ je o Kevinu ‘Trailblazeru’ Hollandu (28, 21-6) koji je prije 11 dana izgubio od Dereka Brunsona (37, 22-7) jednoglasnom odlukom sudaca.

Javio se Holland na Twitteru s porukom da je spreman, a Vettori je odgovorio ‘idemo’. Ta je borba očito veoma blizu dogovora te bi mogli imati novi main event.

Prošli članak

Miočićeva supruga otkrila kako će im se zvati sinčić

Sljedeći članak

'Joker' se vraća: Ilić nastupa na KSW-u 60 protiv Jakubieca

Preporučeno
Total
0
PODIJELI