Thiago Santos slavio protiv Walkera u borbi s malo akcije, Holland i Daukaus kaotično završili bez pobjednika

Mnogi su očekivali pregršt akcije u borbi između Thiaga ‘Marrete’ Santosa (37, 22-9) i Johnnyja Walkera (29, 18-6), ali do toga nije došlo. Bilo je to nadmudrivanje u svih pet rundi i teško ćemo biti zadovoljni onime što smo vidjeli u glavnoj borbi priredbe ‘UFC Fight Night 193’, a kaotično je završila i sunaslovna borba između Kevina Hollanda (28, 21-7-1) i Kyle Daukausa (28, 10-2-1) koja je otišla u no contest nakon slučajnog udarca glavama. No, krenimo od glavne borbe.

Bilo je tu puno kretanja i pokušaja nadmudrivanja protivnika te tehnički dobro izvedenih udaraca koje su suci bilježili u svoje kartice, ali nije to bilo ništa previše zanimljivo za gledatelje. Walker je bio bolji u prvoj rundi, ali se Santos probudio u drugoj i trećoj. Četvrtu je nekako uzeo Walker pa je i u za publiku lošem meču odlučivala peta runda. Tu se probudio ‘Marreta’ i u razmjenama ostavio bolji dojam te na kraju pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom i vjerojatno si osigurano novi ugovor u UFC-u pošto mu je ovo bila posljednja borba prema trenutnom.

U sunaslovnoj borbi gledatelji su mogli vidjeti tek pola runde prije nego je nastao kaos. Pri razmjeni udaraca došlo je do sudara glavama i Holland je završio na podu, sudac Miragliotta je pustio borbu dalje uz komentar kako će na snimci pogledati što se dogodilo. Daukaus je nakon toga ‘ugušio’ Hollanda, ali nije mogao početi slaviti dok suci ne pregledaju snimku što su odmah napravili. Došli su do zaključka da je slučajni sudar uvjetovao ishod meča koji je na kraju pretvoren u no contest.

U ostalim borbama glavne priredbe je Niko Price (32, 15-5-2) pobijedio Alexa Oliveiru (33, 22-11-1-2) jednoglasnom sudačkom odlukom, a Krzystof Jotko (32, 23-5) je podijeljenom sudačkom odlukom slavio protiv Mishe Cirkunova (34, 15-7) koji je debitirao u srednjoj kategoriji. Uvodni meč večeri završen je nakon 80 sekundi kad je Alexander Hernandez (29, 13-4) nokautirao Mikea Breedena (32, 10-4). Rezultate uvodnog dijela priredbe možete pročitati u nastavku.

UFC Fight Night 193 – Rezultati

Thiago Santos def. Johnny Walker – jednoglasna sudačka odluka
Kevin Holland vs. Kyle Daukaus – no contest (slučajni udarac glavama)
Niko Price def. Alex Oliveira – jednoglasna sudačka odluka
Krzysztof Jotko def. Misha Cirkunov – podijeljena sudačka odluka
Alexander Hernandez def. Mike Breeden – KO (R1, 1:20)

Jared Gordon def. Joe Solecki – podijeljena sudačka odluka
Casey O’Neill def. Antonina Shevchenko – TKO (R2, 4:47)
Karol Rosa def. Bethe Correia – jednoglasna sudačka odluka
Jamie Mullarkey def. Devonte Smith – TKO (R2, 2:51)
Douglas Silva de Andrade def. Gaetano Pirrello – KO (R1, 2:04)
Stephanie Egger def. Shanna Young – TKO (R2, 2:22)
Alejandro Pérez def. Johnny Eduardo – SUB (R2, 4:13)

Prošli članak

[VIDEO] Santos i Walker prošli na vagi, Aspen Ladd drhtala i skoro se srušila - odgodili joj meč: 'Stvari' su me onemogućile

Sljedeći članak

Vaso Bakočević se vraća u MEgdan! I to u bare knuckle meču protiv 'Želve' Kosednara

Preporučeno
Total
1
PODIJELI