Teškaški okršaj u Banjoj Luci: Stamatović pred ispitom karijere, iskusni Brazilac stiže na FNC 18

Foto: FNC

Karavana Fight Nation Championshipa stiže u Banju Luku, a najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi donosi i okršaj teškaša na FNC 18 priredbu. Četiri mjeseca nakon pobjede na FNC 15 priredbi u Ljubljani, na Milenko ‘Kićo’ Stamatović (30, 4-0) bit će u izazovu karijere protiv iskusnog brazilskog borca Carlosa ‘Cachorrão’ Eduarda (42, 20-11).

Nakon tri brze pobjede, crnogorski je borac u Sloveniji pokazao da može odraditi i kontrolirati meč u tri runde, a sad mu slijedi meč protiv borca koji je u karijeri prošao sve, od kaveza ruskih organizacija poput ACA-e, Bellatora pa sve do dolaska u Banju Luku. No, Kićo će pokušati nastaviti niz bez poraza, ali ovaj put i ostaviti publici večer za pamćenje.

Foto: FNC

Brazilski je borac iznimno opasan na parteru, a submissionom u karijeri ima devet pobjeda te ga još nitko nije prisilio na predaju, a u kavezu jake ruske organizacije je uvijek odradio vrhunski meč te, ako nije pobijedio, dao je sucima iznimno težak posao. Regija ga je upoznala kad je nokautirao bosanskohercegovačkog borca Benjamina Šehića (29, 6-4), a isto želi napraviti i na FNC 18 priredbi.

Priredba će se održati u subotu, 13. srpnja, u dvorani Borik, a ulaznice su u prodaji putem sustava Gigstix.ba.

Prošli članak

Babić najavio meč s Fisherom: 'Neću se oslanjati na tehniku, odradit ću to na Savageov način'

Sljedeći članak

Babić glavom udario mikrofon pa poručio: 'Ovo je Savageovo uskrsnuće, slomit ću ga'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI