Tate se vraća iz borilačke mirovine: ‘U srcu gori vatra’

Miesha ‘Cupcake’ Tate (34, 18-7) vratit će se borbama! Povratak bivše UFC zvijezde potvrdio je dobro upućeni novinar Brett Okamoto, a sve je prenio njegov matični ESPN.

Tate se sjećamo kao bivše prvakinje bantam kategorije i jedne od najpopularnijih borkinja uopće. Pažnju je plijenila i borbama i izgledom.

https://www.instagram.com/p/CLbMGbOAkWK/

Prije četiri i pol godine odradila je svoju posljednju borbu. Bolja je odlukom sudaca na UFC-u 205 bila Raquel Pennington.

– Moje srce puno je strasti, u njemu gori vatra. Sport me već neko vrijeme zove, vrijeme je da odgovorim – kazala je Miesha za ESPN, a već se zna i protiv koga će u kavez.

Bit će to Marion Reneau (43, 9-7-1, koja je također potvrdila tu borbu, dodavši kako će to biti njena oproštajna borba.

https://www.instagram.com/p/CMxAnC5Bkie/

UFC još nije službeno potvrdio borbu, ali djevojke su otkrile kako bi se trebala održati na priredbi Fight Night serije 17. srpnja.

Tate je UFC prvakinja postala u ožujku 2016. godine, kad je savladala Holly Holm, napravivši gotovo jednako iznenađenje kao njena protivnica par mjeseci ranije, kad je nokautirala Rondu Rousey. Odmah je Tate izgubila titulu od nezaustavljive Amande Nunes…

Odlučila je Miesha nakon toga posvetiti se obitelji te je iz veze s MMA borcem Johnyjem Nunezom na svijet donijela dvoje djece.

Prošli članak

Duško Todorović ima novog protivnika! U kavez ulazi 5. lipnja

Sljedeći članak

Dos Santos: Dajte mi Fedora!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI