‘Tapkao je tri puta, ne možete ga uspoređivati sa mnom’! Khabib odgovorio na usporedbe s Oliveirom

Foto: Screenshot/ Youtube

Sve se više uspoređuje Khabiba Nurmagomedova i Charlesa Oliveiru (32, 32-8-1). To je samo nagrada Brazilcu na izvanrednim i dominantnim borbama koje pruža posljednjih godina. ‘Do Bronx’ je zauzeo Khabibov tron, a mnogi već sad misle da je Oliveira borac, koji bi pobijedio ponajboljeg borca svih vremena. No, Nurmagomedov je stao na loptu i rekao je što misli o, sad već, bivšem prvaku lake kategorije.

– Impresionirao me je malo, ali on svaku borbu pada. Svaku borbu je skoro na podu. S Chandlerom, Poirierom, Gathjeom, uvijek je bio blizu ili u nokdaunu. Njegova kvaliteta je upitna. Ako želi zaslužiti status najvećeg u lakoj kategoriji, on mora pobijediti Islama Makhacheva, Beneila Dariusha i još par momaka i onda tek možemo razgovarati. Mora biti i profesionalac i zadovoljiti vagu, kao pravi šampion. Tapkao je 3 puta, a meni nisu niti dotaknuli lice – rekao je Khabib na ovu temu za ESPN.

Nadamo se da će ga UFC upariti s nekim od navedenih boraca. Vjerujemo da je sljedeći Islam Makhachev, jer to u ovom trenutku zvuči kao najbolja opcija za UFC, a i za obožavatelje. Sve u svemu, laka kategorija je napokon uzbudljiva, kao u Khabibovo vrijeme.

Prošli članak

Khabib prihvatio Tonyjev prijedlog, ali Ferguson mu ne vjeruje: 'Opet ćeš nekako pobjeći od mene'

Sljedeći članak

[Video] 'Gypsy King' u vidno pijanom stanju napao taksista! Dvojica ljudi su ga držali da spriječe eskalaciju sukoba

Preporučeno
Total
1
PODIJELI