Sve je spremno za Karlovac! Donosimo vam kompletan popis borbi za FNC 6 priredbu

Foto: FNC

Ovoga petka, jedan grad u Hrvatskoj je centar čitavog Balkana! Naravno, radi se o Karlovcu, koji će ugostiti FNC 6 priredbu. Ponajbolji regionalni borci, okušat će se u najboljoj MMA organizaciji na ovim prostorima. Mi vam donosimo kompletan fight card, koji je popunjen s pregršt sjajnih boraca.

Foto: FNC

Na popisu borbi su ponajveće zvijezde regionalne scene, poput Vase Bakočevića (32, 41-22-1), Satoshi Ishia (35, 24-12), Vladimira Filipovića (31, 10-3), Patrika Čelića (22, 4-1) i mnogih drugih. Imat ćemo i novu borbu za pojas i to u ‘kraljevskoj’ kategoriji. Ivan Vitasović (9-5-1)) i Oli Thompson (42, 21-14) će se boriti za titulu u teškoj kategoriji.

Nažalost, neke sjajne borbe su otpale s ‘carda’. Yannick Bahati (32, 9-6-1) i Mario Žgela (6-2) su se trebali boriti, ali ozljede su spriječile njihov meč, nadamo se da ćemo ih gledati na nekim od predstojećih priredbi. Osim njih, svoje borbe su otkazali i Marko Ostanek (4-1) te Denis Jurakić (2-1).

Karata u prodaji je ostalo još malo, tako da je najbolje da pohitate na Petrolove benzinske pumpe ili osigurate svoju kartu preko Eventima. Za one koji neće biti u mogućnosti fizički prisustvovati ovome događaju, FNC, u suradnji s 24 sata, vam je pripremio PPV. On je dostupan za simboličnih 29 kn ili 4,5 eura. Sve informacije u vezi karata i PPV-a, možete pronaći OVDJE.

Još je malo preostalo do ovoga spektakla, a što se više bliži, mi smo sve više uzbuđeniji. Nemojte treptati, jer bi mogli propustiti neke vrhunske nokaute i završnice.

Prošli članak

[VIDEO] Spektakularan doček Prochazki: Tisuće navijača došlo ga je pozdraviti u Češkoj

Sljedeći članak

Smith žestoko kritizirao Jirija i Glovera: 'Njihov IQ ne prelazi dvoznamenkastu brojku'

Preporučeno
Total
11
PODIJELI