Stošić karijeru nastavlja u KSW-u!

Instagram

Napokon je poznato ime promocije u kojoj će karijeru nastaviti Darko Stošić (27, 13-4), a riječ je o najjačoj europskoj organizaciji slobodne borbe, poljskom KSW-u! Nakon što je nanizao tri poraza na velikoj sceni UFC-a, otkrio je da se vraća u Europu.

“Dobio sam dozvolu objaviti gdje ću nastaviti svoju karijeru. Bit će to u KSW-u. To mi je trenutno najbolja opcija. Ponudili su mi dobar ugovor, potpisao sam na četiri borbe uz sjajne uvjete. To je svakako jedna od najboljih promocija u svijetu, posebno u Europi. Mislim da su odmah iza Bellatora i PFL-a”, rekao je u Podcast Inkubatoru.

Prvak teške kategorije je Philip De Fries (33, 18-6-1), britanski borac protiv koji se kao i Stošić već borio u UFC-u, ali Darko o njemu nema još puno informacija.

“Iskreno, nisam ga previše pratio i tek kad sam potpisao za KSW sam vidio tko je prvak. Ja sam cijelo vrijeme mislio da je Pudzianowski 43, 13-7) prvak, no to nije bitno. Nadam se da ćemo se jako brzo sresti i da ću od tada ja biti novi prvak. Najrealniji splet okolnosti bio bi da odradim dvije borbe i onda u trećoj napadnem titulu. No, lako je najaviti. Nisu niti tamo momci pali s Marsa. Svi treniraju, svi su dobri i svi su jaki. Jedan udarac uvijek može poremetiti sve planove. U praksi je malo drugačija stvar nego reći koliko borbi trebam pobijediti. Sad prvo mora proći virus, da se sve vrati u normalu, a onda idemo korak po korak. Nadam se da ću do kraja godine biti KSW prvak”, objasnio je u Podcast Inkubatoru.

Otkrio je i kako je trebao nastupiti na otkazanoj priredbi protiv Wlodareka (36, 8-2) koji je nedavno nokautirao našeg Srđana Marovića (30, 4-1), ali morao je odgoditi meč zbog ozljede.

“Nije bilo strašno, ali morao sam odgoditi meč jer sam doživio djelomično napuknuće desnog grudnog mišića. To se izjalovilo, no na kraju je za mene dobro ispalo jer se nisam otišao pripremati. Splet okolnosti nekad ti ide u prilog, jer mogao sam se financijski istrošiti za pripreme. Mogao sam putovati 20 sati u Denver i da mi se na kraju sve ovo dogodi. To bi onda bila još veća katastrofa. Ja se polako oporavljam, treniram, ali se isto tako pazim.”,zaključio je Darko.

Prošli članak
Instagram

Mike Tyson oduševio izjavom o životu i smrti

Sljedeći članak
Instagram

Mavrović: "Da sam jeo meso, dobio bih Lennoxa Lewisa"

Preporučeno
Total
0
PODIJELI