Stigao odgovor na Usmanove prozivke: Masvidal je ‘za’!

Imamo onog uličnog nasilnika koji se naziva Isusom. Pokušali smo nekoliko puta dogovoriti tu borbu, ali ju je uporno izbjegavao. Prošli je meč prihvatio samo zato jer je imao opravdanje da je to napravio šest dana prije, da je uskočio u posljednji trenutak. Još uvijek priča svašta, da mi je slomio nos, da mu dam tri tjedna pa ću vidjeti. Nije gotovo! Dat ću mu cijeli kamp, ali jamčim da neće potpisati ugovor jer ću ga ovaj put završiti. Neka prihvati meč i vidi što ga čeka, ispalio je prvak veletera Kamaru Usman (33, 18-1) nakon što je pobijedio Gilberta Burnsa.

Predstavnicima Jorgea Masvidala (36, 35-14) nije trebalo puno vremena da reagiraju na Usmanovu prozivku. Njihov prvi meč, odnosno UFC 251 iz srpnja prošle godine, dosegnuo je PPV brojku od otprilike 1 300 000 prodanih prijenosa… 

https://www.instagram.com/p/CIR6S4NFmmW/

Usman je u Abu Dhabiju Masvidala pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom, no Jorge je taj meč prihvatio samo šest dana uoči početka priredbe i to mu je bilo opravdanje za poraz. Doduše, vidjelo se da je nespreman, izostala je tad njegova uobičajena agresija i energija, Usman ga je potpuno izmorio i iskontrolirao.

“Oduzeo sam ti nos za šest dana. Za tri tjedna bih ti oduzeo pojas, a s punim pripremnim kampom bih ti oduzeo glavu”, napisao je prije nekoliko dana Masvidal.

Masvidalov menadžer Malki Kawa javio se nakon Usmanovih prozivki nakon meča s Burnsom:

“Idemo to realizirati. Tuf! Masvidal protiv Usmana, mi prihvaćamo”, napisao je Kawa na Twitteru.

Sad je sve na Whiteu i UFC-u. Borci su zainteresirani, fanovi to žele…

Prošli članak

White pohvalio Usmana: 'Nije upitno da će preuzeti mjesto GOAT-a u velteru od St. Pierrea'

Sljedeći članak

Hearn potvrdio: Joshua ide na Furyja!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI