Spektakl u najavi! Ostovich u borbi bez rukavica protiv VanZant

Rachael Ostovich (30, 4-6) otpuštena je prije pet mjeseci iz UFC-a. Iz najjače svjetske MMA organizacije ispala je zbog poraza koji joj je nanijela Gina Mazany.

Nije joj to teško palo. Uvijek je bila popularna zbog atraktivnog izgleda, a paralelno je, uz borilačku, vodila karijeru modela. Na Instagramu je prati 750 tisuća ljudi. Ipak, zaželjela se borilačkih izazova pa je fanovima otkrila da je potpisala ugovor s Bareknuckle Fighting Championship promocijom, što su i oni sami potvrdili.

https://www.instagram.com/p/COMmesMhBJQ/

Tako će nastaviti karijeru u boksu bez rukavica. To će možda začuditi, ako znamo da je Ostovich ipak puno bolja u parteru, a na stojci mora dosta raditi.

Šuška se da bi u debitantskom nastupu mogla na još jednu atraktivnu djevojku, a to je Paige VanZant (27, 18-5), koja je u BKFC-u ove godine neuspješno debitirala, tako da je bolja od nje bila Britain Hart.

https://www.instagram.com/p/CN8ghwTheQH/

Borba protiv Ostavich trebala bi se, prema dostupnim informacijama, održati ovog ljeta.

Ostovich i VanZant već su se borile po MMA pravilima. Bilo je to u siječnju 2019. godine, samo dva mjeseca nakon što je Ostovich proživjela težak fizički napad bivšeg supruga. VanZant je pobijedila polugom u drugoj rundi.

https://www.instagram.com/p/CODzXrPMm5K/

VanZant, pak, ovih dana prodaje fotografije za odrasle i dobro zarađuje. Ove djevojke na Instagramu zajedno imaju više od tri milijuna pratitelja i marketinški potencijal cijele priče nije upitan. O kvaliteti same borbe se već može…

Prošli članak

Slijedi nova priredba u APEX centru: Dvoboj TOP5 poluteškaša - češki 'Tong Po' na Amerikanca

Sljedeći članak

Tyson: U rujnu se borim protiv Lennoxa Lewisa!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI