Sonnen smatra da bi Ngannou trebao slijediti Masvidalov primjer: ‘Jorge Masvidal uspješno skreće pozornost na svoju borbu.’

Foto: Instagram

Umirovljeni UFC borac i MMA analitičar Chael Sonnen (44, 31-17) detektirao je problem oko nekolicine UFC zvijezda koje su trenutno nezadovoljne svojom zaradom unutar najjače MMA promocije.

Prvenstveno se to odnosi na Francisa Ngannoua (35,17-3),koji je nezadovoljan sa svojim statusom u UFC-u, te nikako ne može naći zajednički jezik sa čelnicima promocije.

Iako Ngannou tvrdi da se ne radi o novcu nego o slobodi, Sonnen smatra da bi mogao učiti iz primjera Jorge Mavidala (37,35-15)

-Što Deiveson Figueiredo (34,21-2), Brandon Moreno(28,19-6) i Francis Ngannou mogu naučiti od Jorgea Masvidala? Pa, imate tri tipa koji se žale da ne dobivaju dovoljno novca, a imate i jednog tipa koji nikada nije rekao riječ ‘novac’ – Jorgea Masvidala-, rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu, da bi još nadodao:

– Jorge Masvidal uspješno skreće pozornost na svoju borbu. Znate li koliko košta objaviti nešto na Twitteru? Znate li koliko je to jeftino?-

Chael je ovu temu zaključio s jednim zanimljivim osvrtom oko kojeg će se velika većina složiti:

-Svi koji su nezadovoljni svojim ugovorom, svi koji misle da bi trebali dobiti više novca, i svi koji govore o novcu moraju slijediti primjer tipa koji to ne radi. Kada ste zadnji put vidjeli intervju u kojemu je Masvidal rekao da mu treba više novca? Što kažete na odgovor – nikad, a to nije zato što Masvidal odjednom živi nekim minimalističkim načinom života. Također, nije ni da se Masvidal ne bori za nagrade. Masvidal zna kako doći do novca – U svojem stilu stavio je točku na ”i’ Chael Sonnen.

Masvidala čeka borba sa starim ”prijateljem” Colby Covingtonom (33,16-3), njih dvojica će poravnati račune na UFC 272 6. ožujka, a što se tiče promoviranja te borbe, ne sumnjamo da će ovaj dvojac dati sve od sebe.

Prošli članak

De Fries ponovno provocira 'Reptile': 'Za promjenu sam ozbiljno shvatio prehranu, sad su na meniju gušteri'

Sljedeći članak

Gladijator Fight Night 6: Kujundžić brzo nokautirao Vičića, Peruško prekinuo niz poraza, submission Brkana

Preporučeno
Total
0
PODIJELI