Soldić najavio svoj idući meč: ‘Živim svoj san, a glavni cilj je – pojas’!

Instagram

Hrvatski borac, Roberto Soldić (28, 20-3-1), najavio je svoj idući nastup. Čeka ga meč protiv bivšeg prvaka, Zsebaztiana Kadestama (32, 14-7) u Coloradu. To će mu biti drugi meč pod okriljem ONE FC-a.

‘Robocop’ je progovorio o svojem ultimativnim cilju, a on uključuje pojas. Otkrio je koliko ovo znači za njega i državu iz koje dolazi.

– Ovo je jako dobra i uzbudljiva prilika za mene, za moju državu, za selo iz kojeg dolazim. Ovo je ispunjenje sna i nadam se da ću moći pokazati američkim fanovima zašto me zovu ‘Robocop‘. Spreman sam već sada jer ne skidam previše kilograma, dobro treniram, dobro se hranim, spreman sam – istaknuo je Roberto pa je nastavio.

– Fokusiran sam na ovog tipa, jer on predstavlja dobar izazov, bivši je prvak. U prvoj borbi sam dobio Murada i dogodilo se to što se dogodilo. Svi su pristali na revanš, ali rekli su nam da me čeka druga borba, da ću se boriti u SAD-u protiv Kadestama. Što mogu reći? Moram se boriti, moram slušati. Ako pobijedim, razgovarat ću s Chatrijem i ‘matchmakerima‘, pa ćemo odlučiti što slijedi – zaključio je Roberto.

Meč je na rasporedu petog svibnja.

Prošli članak

Bojković najavio FNC nastup u Areni Zagreb: 'Nećete moći živjeti od mojih 'cringe' prozivki!'

Sljedeći članak

Ništa od Miočića i Jonesa na ljeto? Poznati novinar otkrio kad će se vjerojatno boriti

Preporučeno
Total
0
PODIJELI