Smith ‘oprao’ Jonesa: ‘Pao je na apsolutno svakom doping testu prije naše borbe!’

Nakon što je u četiri meča imao tri poraza, vratio se s dvije pobjede bivši izazivač za titulu poluteške kategorije Anthony ‘Lionheart’ Smith (32, 35-16). Sad ga u rujnu čeka meč protiv Ryana Spanna (29 19-6), a hrabri Amerikanac se ne da.

U ožujku 2019. godine izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom u borbi za titulu protiv Jona ‘Bonesa’ Jonesa (33, 26-1-1) pa je slavio protiv Alexandera Gustafssona (34, 18-7) da bi nakon toga vezao dva poraza – od Glovera Teixeire (41, 32-7) i Aleksandra ‘Rocketa’ Rakića (29, 14-2). Prisjetio se nekih događaja s Jonesom koji ga je počeo prozivati nakon meča.

– Isti sam kao i uvijek. No, nakon što sam se borio protiv Glovera, Jones je rekao puno toga ružnog i negativnog o meni. Počeo mi se rugati, što mislim da je izvan polja igre. Nikad ga nisam osobno napao, a do tad nije ni on ništa ružno rekao o meni. Bilo je izjava da će me razbiti i slično, ali nikad nije mogao ništa određeno reći jer sam ja govorio pažljivo o njemu – započeo je ‘Lionheart’ za Jennu Ben.

https://www.instagram.com/p/BuaoWX4gtIc/

Do tog trenutka nije ništa govorio ali onda je odlučio progovoriti o svemu što je doživio u tjednu prije meča protiv ‘Bonesa’ i svim problemima koje je tadašnji prvak imao s testovima na doping.

– Nikad nisam išao u njegova testiranja na doping, nikome nisam rekao da je pao na apsolutno svakom doping testu prije naše borbe, baš svakom! Nisam to rekao do sada, nisam rekao ništa jer sam se fokusirao na sebe i vjerovao da je to jedini put do uspjeha – zaključio je Smith.

Jones nikad nije bio suspendiran jer je dokazano da su to bili ostaci prethodno unesene supstance koji mu više ne pomažu, ali pitanje je bi li se to toleriralo da s druge strane nije bio upravo Jones.

Prošli članak

Ništa od borbe Lewisa i Ngannoua u kolovozu, još se čeka novi datum

Sljedeći članak

Poznati parovi druge večeri 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI