Slijedi li Stošićeva osveta za Erslanov poraz? Srpski borac je zainteresiran za taj meč

Foto: KSW/YouTube/Screenshot

Darko Stošić (30, 17-5) je dao intervju za In the Cage, a u njemu je progovorio o svojem sljedećem izazovu. Uskoro ga u Beogradu čeka okršaj protiv neporaženog Shamila Gazieva (32, 9-0) u sklopu Brave 69 priredbe. Osim o tome, progovorio je i o planovima u KSW-u. Pošto u teškoj kategoriji nema previše opcija, spreman je napasti pojas u poluteškoj kojeg drži Ibragim Chuzighaev (31, 17-5).

– Gledao sam borbu Chuzhigaeva i mojeg prijatelja Erslana. Sviđa mi se njegov stil, on se voli boriti u stojci, veoma je čvrst borac. Rekao sam svojem menadžeru da mislim da bi bila dobra borba između nas dvojice. Za borbu sa njim spreman sam ponovno skidati kilograme za polutešku kategoriju. Razmišljao sam dosta o tome i mislim da bi to bila dobra ideja i za KSW – rekao je Darko.

Podsjetimo, Chuzhigaev je u prošlom meču savladao Ivana Erslana te je sačuvao u svojem vlasništvu pojas. Zaista, radi se o sjajnom borcu koji je dosta nezgodan, ali Darko bi itekako imao šanse u tom meču. Pošto ni Ibragim nema nekoga na radaru za obranu pojasa, Srbin bi bio itekako zanimljiv izbor. Štoviše, to bi bilo sjajno, jer Stošić ima iskustva u toj kategoriji. Tu kategoriju je radio u UFC-u.

No, prvo ćemo pričekati nastup na Braveu, a nadamo se da će on proći uspješno pa će njegov menadžer i on moći se okrenuti toj opciji.

Prošli članak

FNC objavio novu veliku suradnju: Pitbull postao partner organizacije

Sljedeći članak

Conor otkrio da mu je UFC ponudio da bude trener u TUF-u: 'Sviđa mi se ta ideja..'

Preporučeno
Total
12
PODIJELI