Sjajan start Marka Miluna na prestižnom turniru u Debrecenu

Foto: Instagram

Jedan od naših najperspektivnijih teškaša, Marko Milun, na sjajan je način otvorio Bocskai memorijalni turnir u Debrecenu. Milun je na samom startu turnira dobio vrlo teškog protivnika. Protivnik mu je bio jedan od najvećih britanskih potencijala Oriej Delicious.

Naš borac je pokazao da je bolji u uvodne dvije runde, a u drugoj su čak morali intervenirati i liječnici zbog posjekotine u nosu koju je zadobio Britanski borac. Sredinom treće runde, sudac je morao zaustaviti meč te je Milun došao do još jedne velike pobjede. Markov trener Leonard Pijetraj pripremio je taktiku za koju Britanski borac nije imao odgovora.

Naša predstavnica, Nikolina Čačić, je također izborila plasman u sljedeće kolo, ali bez borbe, jer njena planirana protivnica, Tori-Ellis Willetts, nije mogla nastupiti zbog pozitivnog testa na korona virus.

Ostali naši predstavnici su također pružili sjajne nastupe, no nažalost nisu uspjeli izboriti sljedeću fazu natjecanja. U kategoriji do 71 kg Petar Cetinić izgubio je od domaćeg borca Laszsla Kozaka, dok je Noa Ježek poražen od Brazilca, Wandersona de Oliveire, u istoj toj kategoriji.

Osim Nikoline Čačić imali smo još jednu predstavnicu na ovom natjecanju. Dea Bolanča iz Splita izgubila je nažalost podijeljenom odlukom sudaca, bolja od nje je bila Poljakinja Julia Szeremete.

Ostali naši predstavnici 9. veljače će odraditi svoje nastupe. Leo Cvetković će odraditi svoj nastup u kategoriji do 80 kg, dok će naša predstavnica Ana Stojanović nastupiti u kategoriji do 66 kg.

Podsjetimo, nagradni fond ovog turnira je 100 tisuća dolara i on spada u World boxing tour seriju boksačke federacije IBA-e.

Prošli članak

[VIDEO] KSW najavio meč De Friesa i Stošića: 'Ako želiš biti najbolji moraš 'pojesti' ostale'

Sljedeći članak

Volkanovski oštro odgovorio Hollowayu: "Holloway želi biti rezervni borac za moju borbu, drugim riječima, nije ni bio ozlijeđen"

Preporučeno
Total
3
PODIJELI