Širić-Petrović saznala protivnicu za UFC debi: Početkom srpnja čeka ju iskusna Brazilka

Foto: Instagram

Desetak dana nakon što je potpisala za najjaču svjetsku MMA organizaciju, Ivana ŠirićPetrović (28, 6-0) saznala je i s kim će ući u oktogon u svom prvom meču na najvećoj sceni. Njezina će protivnica biti iskusna Brazilka Luana Carolina (29, 8-4).

Riječ je o borkinji koja je u UFC-u od 2019. godine, a od tad je dva puta pobijedila i tri puta izgubila te će joj ovo biti svojevrsni eliminacijski meč za ostanak među elitom.

No, gubila je od poznatih borkinja poput Ariane Lipski (29, 15-8), Molly McCann (32, 13-5) i Joanne Wood (bivša Calderwood) (37, 16-8). Velik je ovo iskorak za neporaženu borkinju koja je rekla da bi u budućnosti mogla nastupiti pod hrvatskom zastavom.

– Tražila sam u Aresu da se na službenim grafikama uz norvešku prikazuje i hrvatska zastava. Ne znam zašto to nisu uvažili. Želim u budućnosti nastupati pod obje zastave. U Norveškoj živim, ali ovdje nemam sponzora, fanova. Prate me samo na Balkanu, za intervjue me zovu samo novinari s naših prostora – rekla je Ivana u intervjuu za 24sata.

Meč će se održati na ‘UFC on ESPN 47’ priredbi u UFC-ovom APEX centru u Las Vegasu 1. srpnja.

Prošli članak

Ngannou ipak neće u ONE! Chatri: 'Želim mu svu sreću, ali nismo usklađeni'

Sljedeći članak

Soldić najavio nokaut protiv Kadestama: 'Uvijek idem po završnicu, a osvojit ću i pojas'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI