Sep nastavlja savršeni niz

Instagram
Instagram

Hrvatski boksački profesionalac Hrvoje Sep je pobjedom u Rogoznici protiv Siniše Kondića podigao svoj profi ‘score’ na 9-0. Boksač iz Vrbanje je to učinio još jednim prekidom, šestim u nizu.


Za srpskog profesionalca koban je bio udarac u jetru – specijalka našeg Sepa. Upravo je udarcima u tijelo član BK Leonardo rušio nekoliko svojih posljednjih protivnika. Sep je Kondića rušio prvo s desnim krošeom, nakon čega se ovaj digao na noge i uspio nastaviti.No, hrvatski boksač je odmah u sljedećoj seriji plasirao snažnu ljevicu u tijelo od koje se Kondić još jednom srušio na pod. Koliko je udarac bio snažan govori i podatak da se još nekoliko minuta nije uspio dići na noge. Sudac je odbrojao do deset, a u međuvremenu je i kut srpskog borca bacio ručnik.

Instagram

Boksačka priredba u ‘Marini Frapa’ pored Rogoznice se održala prošle subote. Novim slavljem Sep je nastavio sjajan niz pobjeda od kada se ponovno vratio u ring prije nekoliko mjeseci. Sa šest pobjeda u nizu i šest prekida, boksač iz BK Leonardo se polako diže na ljestvici poluteške kategorije.

Prošli članak
Instagram

Plazibat pobjedom debitirao u Gloryju

Sljedeći članak
Instagram

Joshua prozvao Lewisa pa dobio neočekivan odgovor

Preporučeno
Total
0
PODIJELI