Ronda Rousey se vraća borbama? Samo jedno ime ju može vratiti u borilište

Screenshot/ Youtube

Najpopularnija MMA borkinja svih vremena, Ronda Rousey, bacila je ‘bubicu’! Naime, ona je najavila svoj povratak borbama. Nakon 6 godina odsustva, ‘Rowdy’ bi se mogla vratiti u najslavniji kavez, ali samo pod jednim uvjetom. Ona bi se pristala boriti samo protiv jedne borkinje.

– Samo je jedna osoba, postoji samo jedna osoba zbog koje bih se vratila. To sam već milijun puta rekla, ne radi se o nečem novom. Vratila bih se zbog Gine Carano. Ona je razlog zašto sam se i počela boriti. Zbog nje sam znala da postoji mogućnost da postanem borkinja. Vječno ću joj biti zahvalna. Ako bi mi sutra ponudila meč u kategoriji do 205 ‘pounda’, pristala bi i na to. Ne kažem da ona toliko teži. Čak da mi ponudi i meč u dvorištu, odradile bih to tamo. Nije me briga, borit ću se protiv Gine gdje god ona želi. Ali ukoliko ona to ne želi, ja ću samo ostaviti svoju ponudu na stolu. Neka zna da uvijek postoji mogućnost za to, ali ne planiram ju tjerati jer ju poštujem. Gina, hvala ti na svemu što si učinila – naglasila je Ronda.

Rousey je svoju posljednju borbu odradila jako loše. Ona je trajala samo 48 sekundi, a Ronda je izgubila od Amande Nunes, koja ju je deklasirala.

Prošli članak

INTERVJU | Stanislav 'Pantera' Krofak prije FNC-a 6: Zaiskrilo je, bit će krvavo!

Sljedeći članak

Helwani potvrdio da UFC radi na sjajnom meču: Jose Aldo ide na opasnog bantamaša

Preporučeno
Total
1
PODIJELI