Rockhold ugovorio borbu protiv Coste! Jasno mu je poručio: “Odj*** ako ne možeš zadovoljiti kilažu”

Foto: Screenshot/ YouTube/ Canva

UFC nam sprema novi spektakularan meč. Dogovoren je dvoboj između Lukea Rockholda (37, 16-5)i Paula Coste (31, 13-2). Već se neko vrijeme šuška da bi se ovo moglo ostvariti i sad je službeno. Njih dvojica borit će se na UFC 277 priredbi u Dallasu, 30. srpnja. Bivši prvak u srednjoj kategoriji, rekao je da preko jedne stvari neće prijeći.

– Volim Paula Costu, sviđa mi se ova borba, a i kategorija. Želim se s njim boriti u srednjoj kategoriji. Dat ću mu priliku da prekorači kilažu za 5 lbs. Ako ne može zadovoljiti 190 lbs, onda odj***, idemo dalje. Bolje da postoji rezervni borac ili nešto takvo. Rekao sam UFC-u, da nisam ovdje došao da igram igrice. Želim dokazati da sam spreman za ovu stvar, u jeb**** srednjoj kategoriji. Ne u poluteškoj, ne u catchweightu, nego u srednjoj kategoriji – jasan je bio Rockhold.

Rockholdove misli nisu samo na Costi. On želi napasti pojas, kojeg drži Israel Adesanya.

– Želim pokazati da se mogu boriti u srednjoj kategoriji i biti izazivač za pojas. To je jedini razlog zašto sam ovdje, želim se boriti za pojas kojeg drži Adesanya. Želim krenuti u ovu stvar i znam da mogu. Još uvijek imam to u sebi. Još uvijek posjedujem tu glad i prisutnost – samouvjereno je rekao bivši prvak.

Rockhold se nije borio 3 godine, a ima i niz od 2 poraza. Ovo će mu biti prilika da se vrati na pobjedničke staze te zahukta situaciju u srednjoj kategoriji.

Prošli članak

[Video] Reakcija 'The Rocka' na Fergusonov poraz protiv Chandlera postala viralna! 'El Cucuy' mu ekspresno odgovorio

Sljedeći članak

Nate Diaz bizarnim performansom htio pokazati da ima privilegirani status unutar promocije!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI