Regionalni borci spremni za nadolazeći UFC: Amedovski, Medić i Todorović prošli na vagi

Foto: YouTube/Screenshot

Dvojica srpskih i jedan makedonski borac nastupit će na nadolazećem UFC-u! Regionalni trojac pred sobom ima veliki izazov, a svoju su profesionalnost pokazali već na vagi. Alan Amedovski (34, 8-2), Uroš Medić (29, 7-1) i Duško Todorović (28, 11-2) zadovoljili su težinske granice kategorija i spremni su za izazov u kavezu.

Prvi će u kavez ući Uroš Medić kojeg čeka okršaj protiv Omara Moralesa (36, 11-2) u lakoj kategoriji. Uroš je na vagi imao 70.7 kg, njegov je protivnik bio malo lakši s 70.5 kg.

Makedonskog borca čeka meč protiv Josepha Holmesa (26, 7-2), a nakon dva poraza u najjačem svjetskom kavezu, Amedovski traži razlog za ostanak.Njega se dugo čekalo, ali i dočekalo jer je na vagu stao s 84.4 kg, dok je njegov protivnik imao 84 kg.

Duško Todorović u petom UFC nastupu traži treću pobjedu, a s druge strane će mu biti Chidi Njoukani (33, 21-7) koji je imao 84 kg, dok je srpski borac bio na granici s 84.4 kg.

Priredbu će predvoditi Holly Holm (40, 14-5) i Ketlen Vieira (30, 12-2), a uvodni dio priredbe počinje u subotu u 22 sata, dok će glavni dio priredbe po našem vremenu krenuti u nedjelju, u 1 iza ponoći.

Prošli članak

Rico odgovorio Plazibatu, Solinjanin uzvratio: 'Hoćeš li ovako bježati po ringu ili ćeš se boriti?'

Sljedeći članak

Junior Dos Santos doživio poraz u debiju za 'The Eagle' organizaciju! Bizarna ozljeda ga je zaustavila na putu do pobjede

Preporučeno
Total
12
PODIJELI