Pudzian ugovorio idući meč! Na ljeto će se obračunati s bivšom boksačkom zvijezdom

FOTO: KSW

Kad su u pitanju mega mečevi u KSW-u, u većini njih je sudionik Mariusz Pudzianowski (46, 17-8-1). Bivši strongmen, a danas i MMA zvijezda u Poljskoj, dogovorio je svoj novi meč. Sljedeći protivnik mu je Artur Szpilka (33, 2-0). Bivša boksačka zvijezda, prošle je godine potpisao za KSW, a već ima i jednu pobjedu. Protiv Pudziana će se boriti na ljeto na njihovoj velikoj priredbi u lipnju.

Priredbu pod nazivom KSW Colosseum 2, Poljaci najavljuju kao najveću u povijesti. Nepisano pravilo tamo glasi, da ako priredba ima takav epitet, onda Pudzian mora biti dio nje. Iako mu je već 46 godina na leđima, Mariusz i dalje privlači ogromnu pažnju, a sve dok je tako, KSW će ga koristiti. S druge strane, boljeg protivnika od Szpilke nije mogao dobiti. Naime, Artur je bivši protivnik Deontaya Wildera, a i osim tog meča, on je napravio respektabilnu karijeru.

Osim njih dvojice, za ovu priredbu je najavljen i Mamed Khalidov koji je upravo posljednju borbu odradio protiv Pudziana gdje ga je porazio. Sve u svemu, čeka nas ljetni spektakl u Poljskoj, a tko zna, možda se i neko regionalno ime nađe na popisu.

Prošli članak

Čelnik FNC-a oduševljen priredbom u Ljubuškom: 'Ako je netko sumnjao, bio je u krivu'

Sljedeći članak

Hrgović se vratio kući nakon tri mjeseca! Na meč će čekati, a otkrio je i ponešto o borbi s Ruizom

Preporučeno
Total
0
PODIJELI