Prvak Hrvatske: Ako Hrgović želi na Olimpijske, morat će preko mene

Instagram
Instagram

Leonard Pijetraj, izbornik hrvatske boksačke reprezentacije, održao je danas konferenciju za medije na kojoj je najviše govorio o Filipu Hrgoviću i Željku Mavroviću.

Nakratko je mikrofon ustupio i Marku Milunu, boksaču kojeg trenira i aktualnom prvaku Hrvatske u boksu koji se s Hrgovićem bori za mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine.

“Neću puno komentirati priče, meni je važno samo da se tučem. Što se tiče ovih napisa, ako netko želi na Olimpijske igre, taj mora proći pored mene.”, kratak je bio Milun, ali je i sa svega nekoliko riječi poslao jasnu poruku Filipu Hrgoviću.

Instagram

Doduše, nije baš jasno zašto je Pijetraj na konferenciju za medije dovukao Miluna kada mu je od gotovo sat i pol, koliko je trajala presica, dao samo nekoliko minuta da se obrati novinarima.

Podsjetimo, Hrgović želi sljedećeg ljeta nastupati za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju. Tamo bi bio glavni favorit za zlatnu medalju. No zbog sukoba s HBS-om i zavrzlama oko kvalifikacija za Igre, stalno se povlači priča o nesigurnosti Hrgovićevog statusa kad je OI u pitanju. Danas je svoj komentar na cijelu priču dao i Milun kao glavni Hrgovićev konkurent za put u Tokio.

Prošli članak
Instagram

Čalić se ovog vikenda vraća u ring

Sljedeći članak

POGLEDAJTE VIDEO: KSW najavio priredbu na hrvatskom jeziku!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI