Pronađen mrtav borac koji je nastupao na hrvatskom FFC-u

Američki MMA borac Tyler East (15-6-1 NC) upucan je i pronađen je mrtav u Los Lunasu u Novom Meksiku. Imao je 30 godina, a ljubitelji hrvatske MMA scene možda ga se sjećaju po impresivnom nastupu na FFC-u, organizaciji Orsata Zovka.

Još 2016. kimurom je pobijedio Dalea Sopija, sunarodnjaka na FFC-u 25 u Springfieldu. Na tom cardu borio se i srpski MMA borac Darko Stošić. East je u tom meču Sopiju uspio slomiti u čeljust i oduševio je nastupom.

Prema informacijama koje je objavila policija u Novom Meksiku, East je sudjelovao u incidentu koji je uključivao njegovu djevojku i još jednu osobu.

Kad je stigla na mjesto zločina, policija je pronašla mrtvog Easta i ženu s prostrijelnom ranom, koja je prebačena u bolnicu i trenutačno je stabilno.

Prve informacije govore da su East i njegova djevojka vodili raspravu. East je potom u jednom trenutku upucao svoju djevojku i odvukao je van, a zatim je i sam stradao od metka koji je u njega ispalio jedan drugi muškarac. 

Osoba osumnjičena za ubojstvo Easta pobjegla je s mjesta nesreće. Policijska istraga je u tijeku…

Kako navodi MMA Junkie, East je zbog nasilnog ponašanja u proteklih 12 godina imao nekoliko problema sa zakonom. Optužen je 2009. za premlaćivanje kolege iz srednje škole, zbog čega je dobio tri godine uvjetne kazne, a 2012. je uhićen zbog optužbi za obiteljsko nasilje, nakon što je njegova bivša djevojka tvrdila da ju je fizički napao. 

Tayler je bio mlađi brat bivšeg UFC-ovog borca Codyja Easta.

Prošli članak

Još nije poznat datum Hrgine borbe: Odgođeno saslušanje

Sljedeći članak

POGLEDAJTE VIDEO: Era Reeboka je gotova, UFC predstavio novog sponzora!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI