Preko FNC-a do KSW-a: Erslan ga nokautirao u Osijeku, a ‘Frankenstein’ sad ide na Narkuna

Foto: Marko Andrijašević

Ivan Erslan (30, 12-1) borit će se 14. listopada na KSW 75 priredbi za titulu poluteške kategorije protiv Ibragima Chuzhigaeva (31, 16-5), a na istoj ćemo priredbi gledati okršaj za vjerojatno idućeg izazivača. Nakon što je izgubio u Osijeku upravo protiv Erslana, Henrique ‘Frankenstein’ Da Silva (33, 18-8) vratio se s dvije pobjede koje su ga odvele put poljskog KSW-a gdje će se boriti protiv bivšeg prvaka Tomasza Narkuna (32, 18-5).

Spomenuta će se priredba održati u Nowom Saczu, a Brazilac kojeg smo upoznali još u kavezu UFC-a, a u posljednje vrijeme u onome Fight Nation Championshipa, sad ima veliku priliku napraviti novi iskorak u karijeri.

Foto: KSW

Dok ‘Giraffe’ iz Poljske ima dva poraza u nizu, ‘Frankenstein’ stiže s dvije pobjede, a kako je Narkun trenutno prvi izazivač na ljestvici poluteške kategorije, a drugi izazivač Erslan ide u napad na titulu, ne bi čudilo da pobjedom Brazilac odmah dobije priliku za napad na titulu.

Sve se to prvo treba potvrditi u kavezu, ali ako Erslan pobijedi prvaka koji nastupa pod turskom zastavom, a Brazilac Poljaka, mogli bi gledati novi njihov susret. No, o tom – potom. Prvo ćemo gledati mečeve za priredbi sredinom desetog mjeseca.

Prošli članak

[VIDEO] UFC se ponovno naklonio Cro Copu: Prisjetili su se njegovog najvećeg uspjeha iz PRIDE-a

Sljedeći članak

Floyd ugovorio novu egzibiciju: Bori se s bratom od borca koji je porazio Logana Paula

Preporučeno
Total
1
PODIJELI