Predvodi priredbu u glavnoj borbi, ali ‘Korean Zombie’ je razočaran: ‘Htio sam borbu na tri runde’

Chan-Sung Jung poznatiji kao ‘Korean Zombie‘ (34, 16-6) borit će se protiv Dana Igea (29, 15-3) u glavnoj borbi večeri na ‘UFC on ESPN 25’ priredbi skoro devet mjeseci nakon to je izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom od Briana Ortege (30, 15-1-1).

Još tamo 2013. izgubio je u borbi za titulu od Josea Alda (34, 29-7), a nakon toga je uzeo tri i pol godine pauze i odradio vojni rok u Južnoj koreji. Vratio se pobjedom protiv Dennisa Bermudeza (34, 17-9), nakon toga je čudesno izgubio u zadnjoj sekundi pete runde protiv Yaira Rodrigueza (28, 13-2-1).

Vratio se pobjedama protiv Renata Carneira (32, 14-4-1) i Frankieja Edgara (39, 24-9-1), a sad ga čeka novi nastup s kojim je – pomalo razočaran.

https://www.instagram.com/p/CQMnqucBjEu/

– Tražio sam sunaslovnu borbu na tri runde, a oni nisu uvažili moje želje i pomalo sam tužan zbog toga. Postoje određene prednosti u tome što predvodimo priredbu, dobivamo malo više pažnje i novca, ali stvarno sam htio odraditi borbu na tri runde – rekao je Jung za MMA Junkie.

On glasi za jednog od najboljih brawlera u perolakoj kategoriji, a možda je i to razlog zbog kojih bi više volio odraditi borbu na tri runde. Čeka nas meč četvrtoplasiranog Korejca i osmoplasiranog Amerikanca na UFC-ovoj ljestvici perolake kategorije.

– On je samoprozvani najbolji brawler, a ja ću ući u kavez i udariti ga prvi. Onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Planiram razmjene s njim kao i on sa mnom, vidjet ćemo – rekao je Ige za MMA Junkie.

Prošli članak

St. Preux se vraća u tešku kategoriju: Čeka ga Kanađanin s dva poraza u nizu

Sljedeći članak

Stvari napokon riješene za Deliju: Moeil otpao, ide u kavez protiv Colea! PFL 'nadogradio' roster

Preporučeno
Total
1
PODIJELI