‘Predator’ sad i prije 8 godina: ‘Spavao sam u šumi i imao samo ovu odjeću’

Instagram

Jedan od najboljih UFC-ovih teškaša Francis Ngannou (34, 15-4) rođen je u kamerunskom mjestu Batie te je odrastao u siromaštvu. Sa 12 je godina počeo raditi u kamenolomu kako bi imao za hranu, a danas je jedan od kandidata za napad na titulu koju nosi naš Stipe Miočić (38, 20-3).

Doduše, ‘Predator’ je prije dvije godine već napao naslov prvaka i izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom od Stipe, ali prije toga je prošao trnovit put do vrha UFC-a. Tek je s 22 godine počeo trenirati boks, a pauzirao je zbog bolesti. Kako bi preživio morao je raditi razne poslove, a onda je prelomio i otišao put Pariza.

S 26 godina krenuo je ostvariti boksački san, ali je preko prijatelja upoznato MMA i trenera Fernanda Lopeza. Prisjetio se teških trenutaka na Instagramu gdje je objavio staru fotografiju.

Nekad su stvari bile daleko od idealnih, ali do danas su se promijenile. Sad je prvi u redu izazivača teške kategorije UFC-a i živi svoj san.

“Bio je ovo prosinac 2012. godine. Nalazio sam se u Tangeru (Maroko) i pokušavao pronaći svoj put do Europe. Spavao sam vani u šumi i nisam imao ništa osim odjeće koju nosim na ovoj fotografiji. Ali imao sam snove i samopouzdanje, a to me dovelo od mjesta gdje sam bio prije osam godina, do mjesta gdje sam danas. Nikada nemojte dozvoliti da vam netko oduzme vaše snove i samopouzdanje ili vam kaže da ne možete ili nećete uspjeti bez njih”, napisao je ‘Predator’.

Prošli članak

Khabib mu umalo tapkao: 'Nitko nije bio bliže pobjedi od mene'

Sljedeći članak

UFC raskinuo ugovor s Yoelom Romerom!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI