Završen prvi ‘Armagedon’: Brkan slavio u ‘ratu’ protiv Todorovića, ‘Abi’ je pobijedio gušenjem

Foto: 24sata/YoTube/Screenshot

Iza nas je prva četvrtfinalna večer nove sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport‘ MMA lige! Odrađeno je osam mečeva u turniru i jedan supermeč! Vidjeli smo odlične nokaute, još bolje submissione, ali i prave ratove na tri runde!

POGLEDAJTE CIJELU PRIREDBU

A na prvo uzbuđenje nije trebalo dugo čekati! Edin Ramdedovič iz Slovenije gušenjem je u prvoj rundi završio Domagoja Gunčevića iz Osijeka! Borac koji je krenuo iz taekwondoa, pa se prebacio na boks i kickboks, a pokazao odlične parteraške sposobnosti i prošao dalje!

U drugoj je borbi višestruki prvak Srbije u judu debitirao u MMA-u. Denis Jurakić u drugoj je rundi gušenjem završio Matea Bolfana i tako donio prvo slavlje za Ahilej. A drugi je put slavio u bojama Ahilej borilačke akademije Rusi Minev iz Bugarske.

Iako još uvijek malo teže govori ‘našim’ jezikom, jako dobro govori borilačkim jezikom te je u dvije runde izdominirao Piersanta Paderna iz Italije. Ni sekunde nije dovodio u pitanje pobjednika, pokazao je dominaciju i zasluženo prošao u polufinale.

Zatim je u kavez ušao Abraham Salimon Are, najviše medijski popračen borac koji je u prvoj rundi gušenjem završio Davuda Muhića. Nakon njih su u kavez ušli borci velter kategorije između kojih je ‘zaiskrilo’ jučer na vaganju, a Đorđe Bukvić na kraju je iz kaveza izašao kao pobjednik jer je pokazao da je bolji u dvije runde od Luke Vargovića.

A najbržu borbu večeri odradio je Radovan Vuković koji je nokautirao Mislava Stanića i poslao jasnu poruku ‘sve ću da vas pobijem’ protivnicima iz kategorije. Nakon toga je brzo i efikasno slavio Matija Bosančić strašnim nokautom u prvoj rundi! Sijevnulo je, a Tomislav Ceronja nije se mogao pridići i meč je završio.

A meč večeri svakako je bio onaj između Ilije Brkana i Jovana Todorovića! Iako je Jovan u prvoj rundi imao Iliju ‘na konopcima’, borac iz UFK Zagreb uspio se oporaviti i slaviti nevjerojatnim prekidom u drugoj rundi!

A ‘superfight’ je pokazao zašto je dobio tu laskavu titulu. Gledali smo tri runde žestoke borbe, imao je odličnih poteza Talijan Rivetti, ali Hrvoje Stepić pokazao je kako je pravi ratnik te je nakon prošlogodišnjeg nastupa još jednom odradio strašan meč, ali je ovaj puta slavio jednoglasnom sudačkom odlukom!

Prva četvrtfinalna večer je iza nas, a već za tjedan dana nas očekuje i drugo polufinale!

FNC ARMADEGEDON JAMNICA PRO SPORT – ČETVRTFINALE

Edin Ramdedovič (Slovenija) def. Domagoj Gunčević (Hrvatska) submission (giljotina) R1, 1:30
Denis Jurakić (Srbija) def. Mateo Bolfan (Hrvatska) submission (RNC) R1, 3:50
Rusi Minev (Bugarska) def. Piersanto Paderno (Italija) jedoglasna odluka sudaca
Abraham Are (Hrvatska) def. Davud Muhić (Slovenija) submission (RNC) R1, 2:05
Đorđe Bukvić (Srbija) def. Luka Vargović (Hrvatska) jednoglasna odluka sudaca
Radovan Vuković (Crna Gora) def. Mislav Stanić (Hrvatska) KO R1, 0:21
Matija Bosančić (Srbija) def. Tomislav Ceronja (Hrvatska) KO R1, 0:24
Ilija Brkan (Hrvatska) def. Jovan Todorović (Crna Gora) TKO R2, 3:38

Hrvoje Stepić (Hrvatska) def. Giovanni Rivetti (Italija) jednoglasna sudačka odluka

Prošli članak

[VIDEO] McGregor i Poirier prošli na vagi! Jedna borkinja pala

Sljedeći članak

Strašan kraj meča na UFC-u 264: Conoru McGregoru pukla noga, Poirier vjerojatno ide na Oliveiru!

Preporučeno