Ante Delija slavio nakon tri teške runde i ušao u finale PFL-ova turnira!

Kakva noć, kakva borba! Ante ‘Walking Trouble’ Delija (30, 19-4) odličnim je nastupom protiv Denisa Goltsova (30, 27-6) izborio finale PFL-ova teškaškog turnira i slavio jednoglasnom odlukom sudaca!

Tri su teške runde bile iza hrvatskog borca koji je nakon meča pao na koljena u suzama, a hrabrio ga je Mirko ‘Cro Cop’ Filipović s kojim je, kao i Stipom Drvišem, proslavio pobjedu i ulazak u borbu vrijednu milijun dolara!

https://www.instagram.com/p/CSx0kGbD4yA/

Odlično je Ante otvorio meč i taktički uzeo prvu rundu, dok je Rus uzeo drugu. Bilo je jasno, treća runda odlučuje o svemu, a Delija je hrabro srušio Rusa i nastavio odlično raditi te je, iako se Goltsov uspio izvući dvije minute prije kraja runde, držao protivnika na žici te odmah digao ruke nakon posljednjeg zvona.

A suci su samo potvrdili ono što smo svi iščekivali, Ante Delija ušao je u finale PFL-ova teškaška turnira gdje ga 27. listopada čeka revanš protiv odličnog Brune Cappelozze (32, 13-5).

MEČ PO RUNDAMA

Ante Delija je u pratnji Mirka ‘Cro Copa’ Filipovića i Stipe Drviša ušao u kavez protiv Denisa Goltsova, a meč je ubrzo krenuo. Delija je odmah pokušao sa single legom, ali su borci završili na žici gdje je Delija pokušao do dobre situacije, ali okrenuo ga je Rus.

No, ubrzo su se razmaknuli i uslijedila je razmjena udaraca gdje je Delija prkosno pozivao Goltsova da ga udari jače pa zatim dobro pogodio Rusa. Hrabri Ante uspio je preokrenuti Goltsova i završiti kao gornji u parteru te je time prva runda gotovo sigurno otišla na Delijinu stranu.

Rus je bolje otvorio drugu rundu te pogodio par dobrih direkata i pokušao srušiti Deliju te ga srušio na žici. Nanio je dosta štete Rus s leđa Anti, ali uspio se pridići Delija te nedugo nakon toga završrio je kao gornji u parteru kad je Goltsov pogriješio u pokušaju rušenja.

No, nije uspio ozbiljnije zaprijetiti Delija na parteru te je druga runda otišla na stranu Rusa. Odmah na otvaranju treće runde srušio je Rusa Ante te je imao kontrolu na podu, ali iskusni prvak u combat sambu jako se dobro branio. Nakon teških pet minuta digao je ruke hrvatski borac koji je smatrao da je napravio dovoljno za ulaz u finale, a sve je bilo na sucima.

A oni su odlučili jednoglasnom odlukom da je pobjednik meča – Ante Delija! Sva tri suca bodovala su meč 29-28 za Dubrovčanina koji sad čeka svog protivnika u finalu.

Prošli članak

Kladionice ne vjeruju Deliji! Meč možete pratiti i u izravnom prijenosu na televiziji

Sljedeći članak

Ante Delija saznao protivnika u finalu: Za milijun dolara i titulu u revanšu protiv Cappelozze!

Preporučeno
Total
4
PODIJELI