Potvrdio Dana White: Conor McGregor vraća se krajem šestog mjeseca protiv Michaela Chandlera!

Foto: YouTube/Screenshot

UFC 300 nije razočarao, a nije tu stao čelni čovjek UFC-a Dana White koji je počastio fanove i nakon priredbe. Otkrio je još tri dogovorena meča, a iako su sva tri vrhunska, posebno se ističe povratak nakon tri godine ‘zloglasnog’ Conora McGregora (35, 22-6) na UFC 303 priredbi i to 29. lipnja protiv Amerikanca Michaela Chandlera (37, 23-8) u velter kategoriji!

Ali to nije sve! Najavio je i dva meča na UFC 302 priredbi gdje će prvak lake kategorije Islam Makhachev (32, 25-1) braniti pojas protiv Dustina ‘Diamonda’ Poiriera (35, 30-8-1). A na toj će priredbi biti i bivši prvak srednje kategorije Sean Strickland (33, 28-6) kojeg čeka okršaj protiv Brazilca Paula Coste (32, 14-3).

No, vratimo se na Irčev povratak. Naime, Conor je završio snimanje filma ‘Road House’ te se u potpunosti može posvetiti kampu prije novog meča o kojem se već dugo govorilo, a sad je sve dogovoreno i službeno. Čeka ga američki borac u Las Vegasu.

Podsjetimo, Conor je posljednji put u kavezu bio U sedmom mjesecu prije tri godine kad je slomio nogu u drugom porazu u nizu protiv Dustina Poiriera. Što se Chandlera tiče, on također dolazi iz poraza protiv istog borca, ali njega je ‘Diamond’ završio u trećoj rundi rear-naked chokeom prije godinu i pol.

Prošli članak

Kakav nokaut! Pereira na brutalan način ugasio Hilla u prvoj rundi

Sljedeći članak

Rakić se javio nakon poraza: uputio je gospodsku čestitku Prochazki

Preporučeno
Total
0
PODIJELI