Popularni sportski novinar kritizira Masvidalov nastup: “Kako nisi spreman za hrvački meč?! Neobjašnjivo je..

Foto: Screenshot/ Youtube

Popularni sportski novinar, Stephen A. Smith, ‘opleo’ je po posljednjem nastupu Jorgea Masvidala (37, 35-16) na UFC 272 priredbi, protiv Colbyja Covingtona (34, 17-3). Američkom novinaru nejasne su neke stvari. Istaknuo je da mu nije jasna taktika Masvidala za borbu protiv borca koji koristi stalno istu taktiku u svojim mečevima.

– Veliki sam obožavatelj Masvidala. Mislim da je izvrstan za ovaj sport jer ima snagu nokauta u oba udarca. Očito može dobro koristiti svoje koljeno te ima dobro hrvanje. No, Covington je pokazao da je njegovo hrvanje na nekoj drugoj razini, kao i njegova kondicija – započeo je Stephen.

Američki novinar obratio je pažnju i na događanja prije meča te se osvrnuo na jednu Colbyjevu izjavu, koja se zapravo obistinila u ovom meču.

– Colby je u jednoj izjavi prije meča rekao ‘ Masvidal trenira za svoje borbe, a ja živim za ovo’. Htio je reći da je on uvijek u formi. Nikad nije van forme. Covington je bio toliko energičan, u fenomenalnoj formi je – dodao je Stephen.

Za kraj je Stephen dodao, kako mu nije jasan mentalni sklop kod Masvidala i njegovog tima, koji su znali protiv kakvog borca će se boriti.

– Masvidal je priznao da je njegovo hrvanje bilo ravno. Kako ste ušli u ovaj meč? Znali ste što će vam učiniti. Poznajete ovog čovjeka i navodno ga mrzite. Kako niste bili spremni za hrvački meč? Ne razumijem. To mi je neobjašnjivo – zaključio je popularni novinar u intervjuu za MMA Junkie.

Prošli članak

UFC-ov poluteškaš prozvao Khabiba: "Govoriš o časti i vjeri, a sada šutiš"

Sljedeći članak

Službeno je: Hrgović protiv Zhanga 7. svibnja u Las Vegasu!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI