Polufinale ‘Armagedona’ u velteru: Vuković ide ispuniti ‘obećanje’ protiv Bukvića, Mihailović na snalažljivog Mučaja!

Uskoro nam slijede polufinalne priredbe ‘Armagedon Jamnica Pro Sport‘ MMA lige, a nakon što smo vam predstavili borce u perolakoj (-66kg) i lakoj (-70 kg) kategoriji, stiglo je vrijeme i za polufinaliste velter (-77 kg) kategorije! Možda ćemo gledati crnogorsko finale, ali borci iz Hrvatske i Srbije tu su da im pomrse planove.

Foto: FNC

Radovan Vuković (Crna Gora) – Đorđe Bukvić (Srbija)

‘Sve ću da vas pobijem’ rečenica je koju je izvikivao Radovan Vuković iz Crne Gore nakon što je za 21 sekundu nokautirao Mislava Stanića iz Splita. Poručio je iskusni borac iz Zabjela kako će on biti prvak ove kategorije te kako će kazniti svakoga tko mu stane na put.

Foto: Marko Andrijašević

Nismo ga dugo gledali u kavezu, ali ono što je pokazao bilo je zaista sjajno. Odičnim slamom je slomio splitskog borca i završio ga na podu, a u svemu mu zasigurno pomaže iskistvo iz osam profesionalnih borbi. Ali neće imati lak posao u polufinalu.

S druge će mu strane stajati Đorđe Bukvić iz srpskog Unity Fight Teama. Đorđe je drugu godinu na ‘Armagedonu’, ovaj put u lakšoj kategoriji, što se pokazalo dobitnom kombinacijom u meču protiv Luke Vargovića iz Ban Teama.

Foto: Marko Andrijašević

Dominirao je u svim segmentima MMA-a u dvije runde i na kraju zasluženo slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a kasnije ostao skroman i najavio kako će u kavezu pokazati sve svoje kvalitete.

Hoće li iskusni Radovan nastaviti pohod ili će morati čestitati Bukviću, saznat ćemo uskoro!

Aleksandar Mihailović (Crna Gora) – Enis Mučaj (Hrvatska)

A drugi predstavnik Crne Gore opet će u kavez ući uz zvuk ‘etno death metala’ i nastaviti prema cilju, a to je da stavi svoje ime na MMA radare! Aleksandar Mihailović iz podgoričkog Bushida odlično se predstavio publici pobjedom tehničkim nokautom protiv Luke Sumića!

Foto: Marko Andrijašević

Protiv najiskusnijeg amaterskog borca na rosteru je uspio doći do gornje pozicije u parteru i udarao protivnika, zatim je krenuo na drugu stranu u heel hook pa je završio na leđima, ali nakon toga opet se uspio izboriti za dominantnu poziciju i prebaciti se na Sumićeva leđa, a nakon toga je sudac prekinuo meč jer je Mihailović slavio odličnim udarcima s leđa.

Protivnik će mu biti odlični Enis Mučaj iz UFK Novi Zagreb koji je u četvrtfinalu bio bolji od Ante Alilovića iz zagrebačkog American Top Teama te u dvije runde pokazao koliko je dobar u stojci, ali i parteru. Dobro se nosio s višim protivnikom, radio kombinacije ulaz-izlaz i skupljao bodove.

Foto: Marko Andrijašević

Nastavio je to u drugoj rundi i pokazao iznimnu taktičku zrelost i disciplinu te na kraju slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Ovaj će mu put s druge strane biti otprilike jednako visok protivnik, a pitanje je koju će taktiku Mučaj spremiti za takav meč.

Hoće li Mihailović još jednom oduševiti i završiti meč ili će Mučaj uspjeti odvesti borbu u ‘svoje vode’, saznat ćemo u polufinalu ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige!

Prošli članak

Dogovoren revanš: Usman će braniti titulu protiv Colbyja Covingtona u studenom!

Sljedeći članak

'Croata' i Bakočević ipak u kavezu!? Forgač jasan: 'Taj meč želim organizirati. Barrio je već pristao, čeka se Vaso!'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI