Polufinale ‘Armagedona’ u srednjoj: Gradski okršaj srčanog Brkana i ‘ubojitog’ Šituma, ‘Mlata’ na ‘Baby Rakića’

Uskoro nam slijede polufinalne priredbe ‘Armagedon Jamnica Pro Sport‘ MMA lige, a nakon što smo vam predstavili borce u perolakoj (-66kg), lakoj (-70 kg) i velter (-77 kg) kategoriji, vrijeme je da vam predstavimo polufinaliste srednje (-84 kg) kategorije! Gledat ćemo hrvatski i srpski okršaj, a samim je time sigurno da imamo hrvatsko-srpsko finale!

Foto: FNC

Aleksandar ‘Mlata’ Vukosavljević (Srbija) – Matija Bosančić (Srbija)

Prvi će okršaj biti između boraca iz Kosovske Mitrovice, odnosno Vrbasa – Srbija! Gledatelji nažalost nisu mogli bolje upoznati Aleksandra ‘Mlatu’ Vukosavljevića iz Mitrovice jer je on prošao bez borbe pošto mu je protivnik u četvrtfinalu otkazao u zadnji čas.

Foto: Marko Andrijašević

Ovaj je hrabri mladić prije sedam godina počeo s treninzima u podrumu jedne mitrovičke zgrade te nikad nije odustao od svojih snova. Svoje je vještine ‘brusio’ i na Tajlandu u Lamai Muay Thai Gymu, a za ‘Armagedon’ se pripremao i u beogradskom Fight Company Teamu. On je gledao svog protivnika u kavezu, a mi ćemo tek saznati što nam sprema ‘Mlata’.

A što nam sprema Matija Bosančić iz Unity Fight Teama znamo jako dobro. Ovaj je borac, koji jako fizički podsjeća na Aleksandra Rakića strašnim nokautom nakon samo 24 sekunde slavio protiv Tomislava Ceronje iz Ban Teama.

Foto: Marko Andrijašević

Desni direkt odsjeo je točno na bradi borca iz zagrebačkog Ban Teama koji je samo ‘zaspao’, a srpski je borac uvjerljivo ušao u polufinale i pokazao nam tek dio svojih mogućnosti, a bilo je to zaista impresivno.

Hoće li Bosančić do još jedne uvjerljive pobjede ili će saznati kako ‘mlati Mlata’? Vidjet ćemo u polufinalu!

Ilija Brkan (Hrvatska) – Mateo Šitum (Hrvatska)

Okršaj UFK Novi Zagreb i American Top Teama gledat ćemo u drugom polufinalu. Nakon što je prošle godine izgubio od Đanija Barbira, vratio se Ilija Brkan i u strašnom meču protiv Jovana Todorovića slavio tehničkim nokautom minutu prije kraja meča.

Foto: Marko Andrijašević

Crnogorac je uzeo prvu rundu i nekako kao da je bolje krenuo u drugoj, ali onda je Brkan ubacio u brzinu više, radio na maksimumu te preuzeo kontrolu u parteru. Pokušao je s gušenjem, ali zatim ušao u full mount koji je ubrzo prešao na leđa i zatim završio meč.

A putevi su ga opet na neki način spojili s Barbirom jer ga ovaj put čeka njegov – najbolji prijatelj. Riječ je o Mateu Šitumu koji je u maniri Mirka ‘Cro Copa’ Filipovića lijevim high kickom uzdrmao pa završio Darija Miškovića nakon 39 sekundi borbe.

Foto: Marko Andrijašević

Istaknuo je nakon meča da napokon trenira kako treba te da je posvećen sportu, a zasigurno će mu na putu prema finalu i mogućoj tituli pobjednika pomoći prošlogodišnji osvajač titule prvaka i ugovora s KSW-om.

Hoće li Brkan opet strašnom borbom doći korak dalje i ‘osvetiti’ se Barbiru za prošlu godinu preko najboljeg mu prijatelja ili će Šitum putevima Dubrovčanina? Saznat ćemo u polufinalu!

Prošli članak

I Antun Račić na nadolazećem KSW-u! Bivši prvak na mladog Poljaka Wiklacza

Sljedeći članak

Ova ozljeda je ipak previše: Jacare Souza neće se vraćati u MMA, odluka - mirovina ili jiu-jitsu!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI