Plazibat najavio sljedeći meč: ‘Idemo vidjeti tko je luđi: Tenk ili neki tip iz Hrvatske!’

Iako je Antonio Plazibat (27, 18-4) trebao ući u kavez 17. srpnja, iz Glory organizacije objavili su kako je ista premještena na 4. rujna. Naime, kako se stanje s pandemijom korona virusa u svijetu poboljšava, želja je organizatora održati priredbu pred publikom.

Ulaznice su u prodaji, a stvari se ne bi trebale poremetiti do same priredbe. Tako su borci izašli i pred novinare na konferenciju tri tjedna prije priredbe, a naš je borac sedmoplasirani na Gloryjevoj ljestvici, dok mu je protivnik Tarik ‘Tenk’ Khbabez (29, 47-7-1) trenutno četvrtoplasirani borac teškaške ljestvice.

Podsjetimo, najbolji hrvatski kickboksač posljednji je put u ringu bio u prosincu 2020. godine kad je izgubio od Nordinea Mahieddinea (31, 26-10) čime je završio niz od četiri pobjede, a sad se vraća.

– Treniraj jako, jedi dobro i kvalitetno spavaj, to je recept, ne može biti jednostavnije! Sretan sam i jedva čekam borbu jer će napokon biti publike nakon ovih s*anja s koronavirusom, a nadam se da će tako i ostati. Bit ću spreman, a možete očekivati borbu večeri. Spreman sam za rat i otvoren meč, nadam se da je i on. Vidjet ćemo tko će prvi krenuti unatrag – rekao je Antonio o pripremama za nadolazeću borbu.

Njegov je protivnik 29-godišnji marokansko-nizozemski udarač koji je svoj posljednji meč odradio u finalu Glory 77 teškaškog turnira gdje je izgubio od prvaka Rica Verhoevena (32, 58-10). U Gloryju ima 1-1, odnosno slavio je u polufinalu protiv Levija Rigtersa (25, 11-1).

– Više volim luđački rat nego neke tehničke stvari. Idemo najluđe pa ćemo vidjeti tko je ipak luđi, ‘Tenk’ ili tamo neki tip iz Hrvatske! Vidjet ćete i neke nove stvari. Svaki dan postajem sve bolji, imam najbolje trenere ovog sporta u zadnjih 20 ili 30 godina. Mislim da je došlo moje vrijeme – jasan je bio Plazibat.

Priredbu će predvoditi legendarni Badr Hari (36, 106-15) koji će se boriti protiv Poljaka Arkadiusza Wrzoseka (28, 12-5), a ona je na rasporedu u subotu, 4. rujna, s početkom u 20 sati.

Prošli članak

Varšava umjesto Pule: Soldić brani titulu protiv Kincla 4. rujna!

Sljedeći članak

Johnson objasnio kako je došlo do meča protiv Fedora: 'Ili misli da će me ekspresno nokautirati, ili jer sam ratnik'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI