Paul najavio meč: Woodleya ću završiti u drugoj rundi

Sve je spremno za novi boksački meč youtubera Jakea Paula (24, 3-0). Čeka ga meč protiv nekadašnjeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleya 28. kolovoza. Pogađate, trash-talk je već počeo.

Paul je pojasnio zašto je za četvri profesionalni meč kao protivnika odabrao upravo Woodleya. Čini se da njegov nadimak “Chosen One” u ovoj priči itekako ima smisla.

“Službeno je. Imam listu ljudi koje planiram nokautirati i sretan sam što ću svoju četvrtu profesionalnu borbu odraditi protiv jednog od njih. Protiv Woodleya, peterostrukog UFC prvaka poznatog po nokauterskoj snazi. Tyron je previše pričao u svlačionici, one večeri kad sam nokautirao njegovog najboljeg prijatelja Bena Askrena i time je sebi osigurao vodeće mjesto na listi za odstrjel”, napisao je Paul na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/COvNAiAruLE/

U drugom dijelu svog obraćanja fanovima i javnosti, bocnuo je Danu Whitea, čelnika UFC-a. White je već nekoliko puta naglasio da ne želi nikakvu suradnju s poznatim youtuberom.

– Tyron je vrhunski udarač koji se borio protiv najboljih MMA boraca svijeta, ali Disney teen zvijezda će ga završiti u dvije runde. Možda White ovog puta bude čovjek od riječi pa uistinu stavi svoj novac na pobjedu bivšeg prvaka, umjesto da pokušava omalovažiti moj uspjeh poput neke ljubomorne bivše. Influencer protiv MMA-a. It’s Showtime”, dovršio je Paul.

Prošli članak

Javio se Diego Sanchez: 'Spomenut ću Joshuu u i Rebeccu visoko u molitvi'

Sljedeći članak

Mayweather: Ovo je legalna pljačka banke

Preporučeno
Total
0
PODIJELI