‘Pantera’ hoće revanš s Čelićem: ‘Radio sam stojku jer mi je to slabija strana, želim revanš protiv zlatnog dečka’

Screenshot/ Youtube

Sjajan su meč odradili Stanislav ‘Pantera’ Krofak (9-6) i Patrik ‘The Wolf’ Čelić (22, 5-1). Nakon tri uzbudljive runde, Čelić je odnio pobjedu odlukom sudaca. Krofak smatra, da je on svojom izvedbom pokazao, da može ugroziti Patrika te je od čelnika promocije zatražio, da se organizira i drugi dvoboj.

– Prije svega, želim se zahvaliti na podršci, koju sam dobio za ovaj meč s Patrikom. Što se tiče samog meča, reći ću samo sljedeće: Idemo ponovno! Patrikovi komentari nakon meča, su u najmanju ruku neprofesionalni i jadni. Da si me mogao završiti, završio bi me. Cijeli meč sam s tobom radio stojku, jer je to moja slabija strana. Uspio si me dotaknuti jedino kad smo se pozdravljali prije meča. Zaslužujem revanš protiv vašeg ‘zlatnog dečka’, jer sam pokazao, da i nije tako zlatan – napisao je Stanislav preko Instagram storyja.

Foto: Instagram

Prije meča, očito je bilo da se ova dvojica i ne vole baš. Pitanje je kakvi su planovi za budućnost, hoće li se Čelić okrenuti novim izazovima, ili će pružiti revanš Panteri, koji smatra da je to zaslužio. Sve u svemu, zanimljiva je priča i čitava ova situacija, između njih dvojice.

Prošli članak

Prochazka otkrio zanimljive detalje proslave naslova: 'Uz pivo i cigarete, uživao sam u trenutku'

Sljedeći članak

Plazibat 'umirovio' Khbabeza: Marokanac se odlučio na drastičnu promjenu u karijeri

Preporučeno
Total
1
PODIJELI