Pajić ispala iz PFL-ova rostera

Mlada crnogorska MMA borkinja Julija Pajić (23, 3-0) upala je na PFL-ov turnir u lakoj kategoriji za ovu sezonu, ali je u utorak potvrđeno kako je ispala iz rostera.

Organizacija bivšeg MMA borca Raya Sefa nije navela razloge te odluke, ali nagađa se kako je Pajić ispala iz kombinacija zbog prekida suradnje s dugogodišnjim trenerom i menadžerom Amirom Sadikovićem, s kojim je radila u Frankfurtu.

Za komentar situacije priupitali smo i glavnog trenera ATT-a, Dražena Forgača, kod kojeg je Julija trenirala posljednjih nekoliko dana.

– Ne mogu vam previše reći o tome zašto Julija nije više dio PFL rostera. Ona povremeno trenira u mojoj dvorani u sklopu priprema za mečeve, ali nikada joj nisam bio menadžer pa ne znam što je pošlo po krivu po pitanju PFL-a. Ona ima ugovor s MTK Managementom i mislim da su oni prava adresa za odgovore na vaša pitanja. Juliji želim sve najbolje u karijeri i nadam se da ćemo ju uskoro gledati u kavezu. Uvijek je dobrodošla u ATT Zagreb, kao i svi ostali borci – poručio je Forgač.

PFL je već objavio i ime borkinje koja u turnir uskače umjesto nje, a to je iskusna Kaitlin Young (11-10), no na popisu borkinja se našla i mlada Taylor Guardado (0-1)

Prošli članak

Santos jasan nakon poraza od Rakića: 'Nemam opravdanja'

Sljedeći članak

Edwards: Covington je opet pobjegao

Preporučeno
Total
0
PODIJELI